CELEBRITIES

Eπαναπροσέγγιση των Jay Z – Beyonce από τους Kanye West – Kim Kardashian

Ο Jay Z, η Beyonce και ο Kanye West υπήρξαν για χρόνια φίλοι και συνεργάτες. Η φιλία τους αυτή συνέχισε και τον πρώτο καιρό της σχέσης του Kanye West με την Kim Kardashian, ωστόσο σταδιακά τα δύο ζευγάρια άρχισαν να απομακρύνονται, χωρίς ποτέ να γίνει ευρέως γνωστό το γιατί.

Όπως είπε ο Kanye σε μία συναυλία του στους θαυμαστές του, ο Jay Z δεν του στάθηκε μετά το τραγικό περιστατικό της ληστείας στο Παρίσι, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά των σχέσεών τους. “Μου τηλεφωνείς μετά τη ληστεία και με ρωτάς πώς νιώθω. Θες να μάθεις πώς νιώθω; Έλα από το σπίτι να με δεις. Φέρε τα παιδιά να κάτσουμε στο σπίτι όλοι μαζί. Δεν μπορώ να ανεχτώ άλλο αυτές τις βλακείες. Τα παιδιά μας δεν έχουν παίξει καν ποτέ μαζί“, είχε δηλώσει ιδιαίτερα θυμωμένος από τη σκηνή λίγο πριν την ψυχολογική του κατάρρευση ο West.

Το ζεύγος Jay Z – Beyonce δεν σχολίασαν ποτέ δημόσια τίποτα για όσα συνέβησαν στην οικογένεια West το 2016, ούτε για τα όσα τους προσάπτει ο Kanye West. Φαίνεται, ωστόσο, πως ο ράπερ και η Kim Kardashian έκαναν προσπάθεια επαναπροσέγγισης του Jay Z και της Beyonce, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ξένα Μέσα, χθες ο Kanye πήρε την Kim από το γραφείο του “Keeping up with the Kardashians” σόου και πήγαν στο σπίτι των (μέχρι πρότινος) φίλων τους.

Βέβαια, η φωτογραφία που κυκλοφόρησε από αυτή την έξοδό τους μετά από καιρό, δεν τους δείχνει και ιδιαίτερα ενθουσιασμένους, αφού και οι δύο φέρουν σχεδόν κατυφιασμένα πρόσωπα.