CELEBRITIES

Κατερίνα Γκαγκάκη: Παραδέχτηκε ότι έχει χωρίσει από σχέση της εξαιτίας του Γιάννη Λάτσιου

ndp

Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα έλεγαν οι παλιοί, και η Κατερίνα Γκαγκάκη βίωσε την ισχύ της παροιμίας στο πετσί της. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός παραχώρησε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και την εκπομπή Ooh! La La, στην οποία παραδέχτηκε ότι οι έντονες φήμες που κυκλοφορούσαν κάποτε και την ήθελαν σε σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο, την έπληξαν σε προσωπικό επίπεδο.

Παρά το πλήγμα όμως και το ανυπόστατο των φημών, η Κατερίνα Γκαγκάκη εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να είχε κάνει τότε κάτι με τον ισχυρό άνδρα της τηλεόρασης.

«Θα έκανα κάτι με τον Λάτσιο τότε. Θα μου πεις, αφού θα έκανες τότε, γιατί δεν έκανες; Είναι πολύ γλυκός, πολύ εξωστρεφής όταν θέλει. Δημιουργεί σχέσεις χημείας με τους ανθρώπους γύρω του όταν θέλει, αλλά στην πραγματικότητα ποτέ δεν σου έχει δώσει το δικαίωμα να θεωρήσεις ότι πήγε λίγο παρακάτω. Νομίζω ότι είχα πολύ μεγάλο κόλλημα. Όταν υπήρξε μια περίοδος το 2010 που με κατηγόρησαν ακόμα και ως υπαίτια του διαζυγίου, μου δημιούργησε τόσο μεγάλο θέμα αυτό που χώρισα. Η σχέση μου θεώρησε ότι είμαι με τον Λάτσιο. Έχω ένα θέμα με τα επαγγελματικά. Με τον Λάτσιο δεν είχα ποτέ σχέση προϊσταμένου – υφισταμένου, αλλά θεωρώ ότι όταν μπλέκει αυτό χάνεις το όριο. Τώρα βλεπόμαστε πολύ σπάνια. Μιλάμε, αλλά βλεπόμαστε σπάνια. Αυτά έχουν περάσει», είπε χαρακτηριστικά.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency