CELEBRITIES

Η κόρη του Kurt Cobain πήρε διαζύγιο κι έχασε τη θρυλική κιθάρα του πατέρα της

AP IMAGES

Είναι πολύ πιθανό να μην έχεις ξανακούσει για την κόρη του Κurt Cobain οπότε θα σου κάνω μια σύντομη περίληψη. Τη λένε Frances Bean Cobain.

Μητέρα της είναι η Courtney Love, είναι 25 χρονών και το 2014 παντρεύτηκε με τον σχεδόν συνομήλικό της Isaiah Silva, μέλος ενός άγνωστου ροκ συγκροτήματος ονόματι The Eeries. Τώρα παίρνει διαζύγιο. Α! Επίσης κατάφερε να χάσει και την διάσημη κιθάρα του πατέρα της.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά όμως.

Είναι δύο χρόνια τώρα, και συγκεκριμένα από το Μάρτιο του 2016, που η Frances Bean Cobain έχει υποβάλλει αίτηση διαζυγίου από τον, πλέον, πρώην σύζυγό της, Isaiah Silva. Άργησε να γίνει δεκτή, αλλά επιτέλους τα κατάφερε και είναι και πάλι single που πολύ το ήθελε. 

Μάλιστα, απ’ ό,τι φαίνεται, έχει προχωρήσει στη ζωή της.

 

Χωρίς σύζυγο λοιπόν και με νέα ζωή, αλλά χωρίς μια από τις πιο σημαντικές ακουστικές κιθάρες του πατέρα της, Κurt. Την Martin D-18E. Είναι η κιθάρα με την οποία είχε παίξει κατά τη διάρκεια unplugged συναυλίας για το MTV, το Νοέμβριο του 1993 (δηλαδή λίγους μήνες πριν την αυτοκτονία του) και η οποία, σήμερα, αξίζει χιλιάδες δολάρια.

O Silva ισχυρίζεται ότι η Frances του είχε δώσει την συγκεκριμένη κιθάρα ως δώρο, πράγμα το οποίο η ίδια αρνείται κατηγορηματικά. Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα, η Frances έχει ζητήσει πίσω την κιθάρα ενώ έχει ξεκαθαρίσει ότι ο Silva δεν δικαιούται δεκάρα από την περιουσία του πατέρα της που ανέρχεται στα 450 εκατομμύρια (ξεροκατάπιες κι εσύ;). 

Κεντρική Φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP &  Charles Sykes/Invision/AP