CELEBRITIES

Η απόδραση της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο και η φωτογραφία της μικρής Μαρίνας που θα σε κάνει να λιώσεις

Instagram/elenimenegaki

Είναι το καταφύγιο της Ελένης Μενεγάκη. Το μέρος που εδώ και χρόνια έχει γίνει συνώνυμο της χαλάρωσης, της ανεμελιάς και των καλοκαιρινών της εμφανίσεών της με μαγιό αλλά και το νησί στο οποίο ο σύντροφός της, Μάκης Παντζόπουλος, έχει κάτι στρέμματα ξενοδοχείο έχει το ξενοδοχειακό του συγκρότημα. 

Στην Άνδρο πέρασαν λοιπόν ακόμα ένα Σαββατοκύριακο της φετινής άνοιξης το ζεύγος Μενεγάκη- Παντζόπουλος μαζί με την κόρη τους Μαρίνα. Τόσο η παρουσιάστρια, όσο και εκείνος μοιράστηκαν με τους followers τους στιγμές από την ηλιόλουστη απόδρασή τους και τις βόλτες τους στην παραλία της Άχλας. 

H Ελένη Μενεγάκη έδειξε την αγάπη της για τις βόλτες στη φύση ανεβάζοντας αυτή τη φωτογραφία:

Μερικές ώρες αργότερα, ανέβασε και ένα βιντεάκι που δείχνει το σκύλο τους  να παίζει ενώ την ίδια στιγμή ακούγονται τα γέλια της μικρής Μαρίνας από πίσω.

 

«ο παιχνιδιάρης μας σκυλάκος παίζει με τα ξερά πλατανόφυλλα κ διασκεδάζει την Μαρίνα», έγραψε στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε το βίντεο.

Το βραβείο για την καλύτερη όμως φωτογραφία θα το δώσουμε στον Μάκη αυτή τη φορά. Μέσω της σελίδας στο Instagram του ξενοδοχείου που διατηρεί στην Άνδρο, πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία διακρίνεται η μικρή Μαρίνα (αλλά βασικά τα κοτσιδάκια της) να περπατάει μέσα στο πράσινο.

Hide and seek in the woods! Onar today… #onarexperience #nature #androsisland #holiday #meditteranean #travel #heavenonearth #instagood #ahla #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ONAR ANDROS (@onar_andros) στις

 

Ανάμεσα στα χιλιάδες σχόλια που έλαβε η φωτογραφία ήταν και ένα της Ελένης Μενεγάκη, η οποία έβαλε έξι καρδούλες.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/elenimenegaki