CELEBRITIES

Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Τα έχω κάνει όλα για ένα άντρα”

Instagram/downtownmaggr

Πιο συνειδητοποιημένη, πιο ώριμη, πιο ήρεμη, πιο «εξελιγμένη» αν θέλεις, φαίνεται να είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου τον τελευταίο καιρό και αυτό έδειξε και στην τελευταία της συνέντευξη στο Down Town όπου μίλησε για το παρόν της, αλλά και όσα το διαμόρφωσαν.

«Έχω μάθει να βάζω στην άκρη τον εγωισμό μου και έχω εξασκήσει την κατανόηση. Μπαίνω πλέον στα παπούτσια του άλλου. Δεν είμαι η εγωίστρια που ήμουν μικρή (…) Όταν κάποιος με πλήγωνε παλιότερα, τον απέρριπτα. Τώρα μπαίνω στη διαδικασία να το συζητήσω, να δω γιατί το έκανε», συμπληρώνει.

Εξηγεί λοιπόν ότι είναι από τις γυναίκες που μπορούν να περάσουν και μόνες τους καλά, αλλά παραδέχεται ότι, «ιδανικά»  θέλει τη συντροφικότητα στη ζωή της.

#CoverGirl #DownTown #Magazine #Cover #exotic #photoshoot #colorful

A post shared by DownTown Magazine Greece (@downtownmaggr) on

 

«Τα έχω κάνει όλα για έναν άντρα. Και έχω φύγει, και έχω κλάψει και έχω πιέσει», δηλώνει και παραδέχεται ότι είναι άνθρωπος που δεν κρύβει τα συναισθήματα του. Μακάρι να είχα αυτή τη γυναικεία πονηριά να κρατάω κάτι και για μένα, να μην ανοίγω όλα τα χαρτιά μου, αλλά δυστυχώς δεν έχω αυτό το τσιπάκι.»

Η Ντορέττα μπορεί να μην είναι η γυναίκα που θα μανιπουλάρει έναν άντρα με τον τρόπο της (και μπράβο της), αλλά στο φλερτ είναι παραδοσιακή. «Φλερτάρω, ναι, αλλά ποτέ δεν το ξεκινάω εγώ. Όμως, να ξέρεις, δε με φλερτάρουν όσο φαντάζεσαι».

Αυτή την περίοδο η Ντορέττα είναι single όπως κατάλαβες. Δεν το κρύβει, το αντίθετο μάλιστα. Όπως δήλωσε το λέει συχνά και στην εκπομπή της. «Γίνομαι βαρετή και βαριέμαι κι εγώ την ταμπέλα “είμαι μόνη μου”».

Πάντως όπως είπε επειδή ούτε σε εκείνη αρέσει να επικοινωνεί τις σχέσεις της και την επόμενη φορά που θα μάθουμε για κάποιον θα είναι αν πρόκειται να τον παντρευτεί.