CELEBRITIES

Και ο ρόλος της Ζωής Λάσκαρη για το “Μαριχουάνα Στοπ” πάει στην Ντορέττα Παπαδημητρίου

NDP

Εδώ και λίγο καιρό πολύς ντόρος είχε γίνει για το ποια θα είναι τελικά αυτή που θα υποδυθεί την Ζωή Λάσκαρη στην θεατρική μεταφορά της ταινίας «Μαριχουάνα Στοπ». Νατάσα Καλογρίδη, Δούκισσα Νομικού και Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν οι τρεις επικρατέστερες σύμφωνα με την εκπομπή Το Πρω1νό.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Καβατζίκης είχε αναφέρει πως το ρεπορτάζ του κάνει λόγο για τρεις κυρίες και μάλιστα είχε πει πως η Νατάσα Καλογρίδη είχε ήδη αρνηθεί την πρόταση. Ωστόσο, κάτι τέτοιο διαψεύδεται από τον σκηνοθέτη της παράστασης, Γιώργο Βάλαρη.

Ο Γιώργος Βάλαρης μεταξύ άλλων είπε στην κάμερα του Happy Day πως πράγματι είχε κάνει συζητήσεις με την Δούκισσα Νομικού και θέλει να συνεργαστεί πολύ μαζί της στο μέλλον, αλλά με την Νατάσα Καλογρίδη δεν είχε μιλήσει ποτέ.

«Δεν έκανα ποτέ πρόταση στη Νατάσα Καλογρίδη, δεν ξέρω πως βγήκε αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης.

Αυτή που παίρνει το ρόλο δεν είναι άλλη από την Ντορέττα Παπαδημητρίου, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Γιώργος Βάλαρης. Αναλυτικά, ο ίδιος είπε: «Η Ντορέττα θα είναι η Καίτη Λαγοπούλου, την οποία υποδύθηκε η αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη».

Η θεατρική παράσταση θα ανέβει στο σανίδι τον ερχόμενο χειμώνα και σύμφωνα με τον σκηνοθέτη ενδεχομένως να έχει κάποιες τολμηρές σκηνές, όπως άλλωστε είχε και η ομώνυμη ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency