CELEBRITIES

Charlize Theron – Alexander Skarsgard: Είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood;

Jordan Strauss/Invision/AP

Η πρώτη φορά που τα ονόματα της Charlize Theron και του Alexander Skarsgard συνδέθηκαν ερωτικά από τα media ήταν το 2012, ωστόσο τότε η φημολογούμενη σχέση είχε τερματιστεί μετά από λίγα μόνο ραντεβού. Αυτή τη φορά το αμερικανικό περιοδικό Life & Style θέλει τη φλόγα μεταξύ τους να έχει αναζοπυρωθεί.

Η 42χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο 41χρονος συνάδελφός της, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τις σειρές True Blood και Big Little Lies, αλλά και την ταινία The Legend of Tarzan, συνεργάζονται αυτή την περίοδο στην πολιτική κωμωδία Flarsky που σκηνοθετεί ο Jonathan Levine. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι δυο τους φλερτάρουν στα γυρίσματα με αποτέλεσμα παρόλο που θέλουν να κρατήσουν το ειδύλλιό τους μακριά από τη δημοσιότητα, να μην μπορούν.

Σύμφωνα με τις πηγές του Life & Style, οι δυο τους είναι ενθουσιασμένοι που το φλερτ μεταξύ τους έχει ξαναρχίσει. Μάλιστα τα πράγματα φαίνεται να είναι σοβαρά αυτή τη φορά καθώς ο Alexander έχει γνωρίσει τα δύο υιοθετημένα παιδιά της Charlize, Jackson και August.

Η τελευταία γνωστή σχέση της ηθοποιού ήταν με τον Sean Penn από τον οποίο χώρισε το 2015, ενώ ο Alexander Skarsgard χώρισε από τη σύντροφό του Alexa Chung το προηγούμενο καλοκαίρι. Έκτοτε εμφανίσεις τους έχουν πυροδοστήσει φήμες επανασύνδεσης ωστόσο κανείς δεν επιβεβαίωνε κάτι τέτοιο.

Κεντρικη φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP