CELEBRITIES

H 6χρονη κόρη της Beyonce αγόρασε πίνακα 19.000 δολαρίων δείχνοντας ξανά ποιος είναι ο αρχηγός

Chris Pizzello/Invision/AP

Δεν είναι λίγες οι φορές έχω αναρωτηθεί πώς να είναι η ζωή όταν σε λένε Blue Ivy και τους γονείς σου Beyonce και Jay-Z και με το τελευταίο περιστατικό ψιλοκαταλάβα.

Το βράδυ της Δευτέρας η Beyonce και ο Jay-Z πήραν την πρωτότοκη τους Blue Ivy και πήγαν οικογενειακώς σε μια δημοπρασία έργων τέχνης ονόματι Wearable Art Gala την οποία οργάνωνε η μητέρα της Beyonce, Tina Knowles.  Για αρχή, μαμά και κόρη ξεχώρισαν ντυμένες στα χρυσά φορέματα και αξεσουάρ τους.

Ε ήταν φαντασμαγορικές όσο να ‘ναι.

 

Ωραία η εμφάνιση τους, αλλά άλλο ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση. Κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας, η Blue Ivy στην αρχή προσέφερε 17.000 δολάρια για έναν πίνακα και όταν αυτός ανέβηκε κι άλλο δεν πτοήθηκε. Σήκωσε ξανά το ταμπελάκι της και έδωσε 19.000 δολάρια.

Το Twitter πήρε φωτιά και κάποιος το βιντεάκι με το σκωπτικό σχόλιο «η Blue Ivy πλειοδοτεί 19.000 δολάρια για τέχνη *κλαίει τη από φτώχεια* και το αντίστοιχο στιγμιότυπο κάνει το γύρο του κόσμου.

Στο βίντεάκι μπορείς να δεις και τον Jay-Z να προσπαθεί να την αποτρέψει κατεβάζοντας της το χέρι με μια κίνηση «Έλα αγάπη μου, καλά ήταν. Φτάνει».

Σε κάθε περίπτωση είναι αξιολάτρευτη. Και πάρα πολύ πλούσια.

Κεντρική φωτογραφία: AP Images