CELEBRITIES

H Chrissy Teigen ζήτησε εξηγήσεις από τους Backstreet Boys για το στίχο “Ι want it that way”

Arthur Mola/Invision/AP

Έχουμε και λέμε, Chrissy Teigen Vs Backstreet Boys, x ημίχρονο, άσσο τελικό. «Τι εννοώ», θα μου πεις. Θα σου τα εξηγήσω όλα, δώσε προσοχή.

Η Chrissy Teigen, η γυναίκα του John Legend -ή αν θέλεις η υπέρτατη θεά του Twitter-, ξύπνησε λοιπόν μια μέρα έχοντας την εξής απορία: Τι εννοούν οι Backstreet Boys όταν τραγουδάνε τους στίχους “I never wanna hear you say, ‘I want it that way’ cause i want it that way” από το ομότιτλο τραγούδι. Δεν θέλει να το ακούσει επειδή αυτός είναι ο ένας που το θέλει με αυτόν τον τρόπο; Θέλει να είναι ο ένας που θα το πει; Επίσης, ποιο είναι το «αυτό» στην πρόταση αναρωτιέται η Chrissy στο tweet της.

 

Και άδικο δεν έχει εδώ που τα λέμε η Chrissy. Με μια αράδα στίχο και μπερδευτήκαμε, άρα κάτι δεν πάει καλά. Και κάπως έτσι το επόμενο πρωί, οι Backstreet Boys που λες, απάντησαν και στην Chrissy και σε όλες εμάς που μας είχε φάει η απορία 19 ολόκληρα χρόνια. Εξηγήθηκαν και είπαν, λοιπόν, τα παιδιά: «Εννοούν πως δεν θέλουν η κοπέλα τους να θέλει μια σχέση με πονοκεφάλους και λάθη, όπου οι δυο τους είναι ”2 κόσμους μακριά”.Αυτό είναι το ”το” που θέλει η κοπέλα αλλά οι Backstreet Boys δεν ”το” θέλουν έτσι». Θέλουν με λίγα λόγια να έχουν μια υγιή σχέση με το κορίτσι τους.

 

Κι έτσι με την ερώτηση – απάντηση μεταξύ της Chrissy και του γκρουπ προκύπτει αυτό που σου είπα για το x και την ισοπαλία μεταξύ τους. Ωστόσο, δίνω τελικό αποτέλεσμα υπέρ της Chrissy που δεν διστάζει με το χιούμορ της να τρελαίνει τον κόσμο του Twitter και που κατάφερε να πάρει και μια απάντηση που χρόνια περιμέναμε. Μπράβο Chrissy.

Τώρα αν θέλεις, άκου και το τραγούδι να το θυμηθείς λίγο. Πάνε και 19 χρόνια, σε καταλαβαίνω.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Arthur Mola/Invision/AP