SURVIVOR

Η Σάρα Εσκενάζυ αποκαλύπτει για πρώτη φορά το άγνωστο περιστατικό από το Survivor

Η Σάρα Εσκενάζυ, η περσινή πρώην παίκτρια των Μαχητών του Survivor μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Ooh La La και τον Παναγιώτη Τάτση έκανε τις αποκαλύψεις της.

Η γλυκιά «Σαρίτα» όπως την αποκαλούσαν οι συμπαίκτες σχεδόν ένα χρόνο μετά το πρώτο Survivor έρχεται και αποκαλύπτει πράγματα που δεν έδειξε ποτέ η κάμερα αλλά ούτε και είχαν ειπωθεί στον αέρα.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Κάτι που δεν έχει ειπωθεί είναι ότι οι ντόπιοι, τα μικρά παιδάκια κόβανε φρούτα και μας τα πετάγανε. Κάτι κόκκινα φρούτα και μας τα πετάγανε. Όχι ότι πάντα τα τρώγαμε γιατί μας τα παίρνανε και οι δημοσιογράφοι, δεν μας άφηναν. Αλλά ναι, ήταν πάρα πολύ ωραίο αυτό. Μας περιμένανε για να μας πετάξουν τα φρούτα».

Επίσης, σχολιάζοντας για τον συμπαίκτη της Πάνο Αργιανίδη και τη σχέση μεταξύ τους δήλωσε: «Δεν είναι ότι δεν τον συμπαθώ ή ότι δεν με βοήθησε μέσα στο παιχνίδι. Σίγουρα με βοήθησε και δεν θα ξεχάσω ποτέ κάποιες κινήσεις του μέσα στο παιχνίδι, όπως στο ατύχημα που ήταν κοντά μας και με την Ελισάβετ που ήμασταν μέσα στο δωμάτιο. Απλά έγινε ένα μπέρδεμα; Λάθος; Και την επόμενη μέρα το κατάλαβε και ο ίδιος και βγήκε και το είπε. Δεν έχω τίποτα με τον Πάνο και ούτε πρόκειται να κρατήσω καμία κακία».

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/eskenazisara