CELEBRITIES

13 διάσημες που φωτογραφήθηκαν γυμνές στην εγκυμοσύνη τους και ήταν υπέροχες

Η εγκυμοσύνη (λένε) ότι ομορφαίνει την γυναίκα. Την κάνει να λάμπει και της χαρίζει μια ακαταμάχητη γοητεία καθώς η ζωή που μεγαλώνει μέσα της τής δίνει έξτρα ενέργεια και την κάνει ακόμη πιο δυνατή. Φαντάζομαι υπάρχουν άλλες τόσες γυναίκες που μπορούν να υποστηρίξουν το αντίθετο, καθώς το πώς βιώνει η κάθε γυναίκα αυτή την περίοδο της ζωής είναι διαφορετικό και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με άλλη.

Στην προκειμένη περίπτωση θα δούμε γυναίκες που φωτογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους και ήταν κάτι παραπάνω από υπέροχες.

Demi Moore (1991)

Το εξώφυλλο που τα ξεκίνησε όλα. Η θρυλική Annie Leibovitz φωτογράφισε γυμνή την Demi Moore, ενώ ήταν 7 μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της, Scout για το εξώφυλλο του Vanity Fair. Η συγκεκριμένη πόζα της Demi μάλιστα έγινε σήμα κατατεθέν αντίστοιχων λήψεων.

Cindy Crawford (1999)

Οχτώ χρόνια μετά ήταν η σειρά της Cindy Crawford, η οποία εμφανίστηκε ολόγυμνη στο εξώφυλλο του περιοδικού W ενώ ήταν έγκυος στον γιο της Presley Walker.

Monica Bellucci (2004)

Το 2004 είδαμε και την Monica Bellucci στο εξώφυλλο του ιταλικού Vanity Fair όσο ήταν έγκυος στην πρώτη κόρη της, Deva.

Το 2010 επέστρεψε στο εξώφυλλο του ίδιου περιοδικού ενώ ήταν έγκυος στην δεύτερη κόρη της, Léonie.

Με την οποία φωτογραφήθηκε λίγους μήνες μετά ξανά στο Vanity Fair.

Britney Spears (2006)

Η Britney της καρδιάς μας φωτογραφήθηκε το 2006, ενώ ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της, Jayden για το εξώφυλλο του Bazaar.

Christina Aguilera (2008)

Η Christina πήγε σε άλλο περιοδικό μόδας, έτσι την είδαμε στο εξώφυλλο του Marie Claire να λανσάρει το cropped leather jacket ενώ μας έδειχνε χαρούμενη την κοιλίτσα της.

Μαρία Κορινθίου (2008)

Η Μαρία Κορινθίου εμφανίστηκε πριν 9 χρόνια στο περιοδικό Status ενώ ήταν έγκυος στην Ισμήνη.

Claudia Schiffer (2010)

Η Claudia πρωταγωνίστησε στο εξώφυλλο της γερμανικής Vogue όταν ήταν έγκυος στην κόρη της, Cosima Violet.

Mariah Carey (2011)

Τα λόγια είναι περιττά για την θεά Mariah Carey, η οποία απαρνήθηκε διαμάντια και γούνες για να φωτογραφηθεί στο εξώφυλλο του Life & Style ενώ ήταν έγκυος στα δίδυμα μωρά της.

Jessica Simpson (2012)

Η Jessica εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του ELLE ενώ ήταν έγκυος στην κόρη της Maxwell, στην κλασική πόζα της Demi Moore.

Kourtney Kardashian (2014)

Η Kourtney έχει δηλώσει ότι λατρεύει την περίοδο της εγκυμοσύνης, για αυτό και είχε φωτογραφηθεί γυμνή ενώ ήταν στον 9ο (!) μήνα της 3ης εγκυμοσύνης της.

Blac Chyna (2016)

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο την κόρη της Dream, η Blac Chyna φωτογραφήθηκε γυμνή για το εξώφυλλο του Paper και ήταν κάτι παραπάνω από λαμπερή.

Ciara (2017)

Η Ciara μπορεί να μην βγήκε στο εξώφυλλο του Bazaar, είχε όμως μια από τις πιο όμορφες φωτογραφίσεις.

A post shared by Ciara (@ciara) on

Serena Williams (2017)

Τελευταία προσθήκη στη λίστα η Serena Williams, η παγκόσμια πρωταθλήτρια τένις που φωτογραφήθηκε για το Vanity Fair στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.