ΜΑΛΛΙΑ

Η Zendaya μας δείχνει βήμα- βήμα πώς περιποιείται τα σγουρά μαλλιά της (και αυτό το video μας αρέσει πολύ)

Από τα catwalks μεγάλων οίκων μόδας μέχρι και πιο πρόσφατα, στο φετινό fashion show της Victoria's Secret, τα σγουρά μαλλιά και γενικότερα η επιστροφή στο φυσικό hairlook έχει κάνει δυναμικό comeback, ενισχύοντας την τάση που θέλει κάθε γυναίκα να “αγκαλιάζει” τη μονάδικότητά της.

Και μιλώντας για φυσικές σγουρομάλλες του Hollywood, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τη Zendaya. Ένα κορίτσι που αγαπάει τα φυσικά σγουρά μαλλιά τουκαι δεν ντρέπεται να το δείξει (και γιατί άλλωστε;), από τις casual, ατημέλητες εμφανίσεις του μέχρι και τις πιο επίσημες, red carpet.

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

 

Άλλος ένας λόγος που την αγαπάμε; Πάντοτε βρίσκει χρόνο να μοιραστεί τα μυστικά ομορφιά της και στην προκειμένη τα μυστικά για πάντοτε τέλεια και σε φόρμα σγουρά μαλλιά.

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Η ίδια ξέκλεψε λίγη ώρα από τα γυρίσματα των νέων της ταινιών και ανέβασε το παρακάτω βίντεο- tutorial στο προσωπικό της κανάλι στο youtube, δείχνοντάς μας step-by-step πώς φροντίζει μετά το λούσιμο τα μαλλιά της προκειμένου να πετύχει τις τέλειες, φυσικές μπούκλες της.

Πάτα play στο παρακάτω βίντεο:

5