BEAUTY

Χαλάρωση προσώπου. Πώς την αντιμετωπίζεις;

Αν η επιδερμίδα του προσώπου σου έχει τάση χαλάρωσης ή έχει ήδη χαλαρώσει, με αποτέλεσμα να'χει χαθεί η ελαστικότητα και η φρεσκάδα, ώρα να επέμβεις σωστά κι αποτελεσματικά. Τα νήματα PDO είναι η απόλυτη και τέλεια επιλογή σου.

Το να επέμβεις αισθητικά στο πρόσωπο και την επιδερμίδα σου δεν είναι ένα θέμα για το οποίο θα έπρεπε να νιώθεις άβολα. Τώρα πια οι λύσεις που δίνει η μικροχειρουργική είναι απεριόριστες και αρκετά ενδιαφέρουσες. Το λίφτινγκ μπορεί να’ ναι πλέον αναίμακτο, γιατί γίνεται με τη χρήση νήματος. Μια εκπληκτική μέθοδο που μπορείς να δοκιμάσεις με απόλυτη ασφάλεια στην Cosmetic Derma Medicine.

Τα νήματα PDO είναι ό,τι πιο καινούργιο υπάρχει στις αισθητικές μικρο-επεμβάσεις. Χρησιμοποιείται ήδη σε μεγάλες κλινικές σε Ευρώπη, Αμερική κι Ασία κι έχει άψογα αποτελέσματα. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν χρειάζεται γενική αναισθησία, ενώ δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας. Με τα νήματα αποφεύγεται ο πόνος και οι ουλές και πετυχαίνει κανείς πραγματικά ορατή ανανέωση δέρματος. Από την πρώτη στιγμή παρατηρείς πιο φρέσκια και τονωμένη επιδερμίδα, χωρίς καμία χαλάρωση.

Στα συν είναι και η ανόρθωση που μπορεί να επιτευχθεί μ’ αυτά. Εδώ γίνεται τοπική αναισθησία με κρέμα για να μπορέσει ο γιατρός να εισάγει τα νήματα προσώπου στην προβληματική περιοχή με τη βοήθεια μικροσκοπικών βελόνων. Τα νήματα παραμένουν μέσα στο δέρμα υποστηρίζοντας και ανορθώνοντας τους ιστούς, βελτιώνοντας ακόμα και την υφή της επιδερμίδας.

Ουσιαστικά ο γιατρός δημιουργεί ένα πλέγμα εσωτερικά με τα νήματα, τα οποία εισάγει είτε οριζόντια είτε κάθετα, ανάλογα με το πρόβλημα. Μάλιστα, δεν υπάρχει καθορισμένος αριθμός νημάτων προσώπου που θα χρησιμοποιηθεί. Τα νήματα προσώπου PDO χαρίζουν άμεσα σύσφιγξη στο δέρμα που εμφανίζει χαλάρωση στο πρόσωπο, το περίγραμμά του, το λαιμό, γύρω από τα μάτια, τα χείλη, αλλά και τις παρειές.

Σύμφωνα με έρευνες “αυτός ο μικροτραυματισμός που συμβαίνει στο δέρμα διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος χαρίζοντας σφριγηλότητα”. Το αποτέλεσμα lifting με νήματα (ή αλλιώς αναίμακτο λίφτινγκ) είναι ορατό αμέσως μετά τη διαδικασία και βελτιώνεται το επόμενο διάστημα, έως και 3 μήνες μετά, καθώς συνεχίζεται η παραγωγή κολλαγόνου (τέλειο;)