MAKEUP

Δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τον επόμενο χειμώνα για να δοκιμάσουμε αυτό το μακιγιάζ

Το τελευταίο του άρωμα, Fucking Fabulοus προκάλεσε όσο κανένα άλλο και μόνο στο πρώτο άκουσμα του ονόματός του. O Tom Ford  είναι ένας άντρας που τολμά, καινοτομεί και δε φοβάται να κάνει την υπέρβαση -μέσα από τις fashion και beauty συλλογές- καταρρίπτοντας κάθε τι συνηθισμένο. Εξάλλου, όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος παλαιότερα, ο στόχος του είναι να βοηθήσει τις γυναίκες να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Αν, όμως, και εσύ είσαι ένα από αυτά τα κορίτσια που τον ακολουθούν στο Instagram, τότε δεν γίνεται να μην είδες τις τελευταίες φωτογραφίες από το fashion show του για τη σεζόν F/W 2018, που παρουσιάστηκε στη Νέα Υόρκη, σηματοδοτώντας στην ουσία την αρχή της Εβδομάδας Μόδας. Με τη δημιουργική περίοδο των 80s να αποτελεί πηγή έμπνευσης, η fashion συλλογή χαρακτηριζόταν από μία μίξη φωτεινών χρωμάτων και animal prints, ενώ από την προσοχή μας δεν γινόταν να ξεφύγει το beauty look των μοντέλων.

 

«Street beauty, smoky eyes….a little bit boyish» ήταν η κεντρική ιδέα του μακιγιάζ όπως αποκάλυψε η θρυλική makeup artist Pat McGrath που επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μοντέλων, μεταξύ των οποίων και της αγαπημένης Kaia Gerber.

A post shared by TOM FORD (@tomford) on

 

Εκτός, όμως, από τις extra στρώσεις μάσκαρα και το ανεπιτήδευτο sexy smokey eye look (χρησιμοποιήθηκε η νέα σκιά Extrême), τα χείλη έμειναν nude και σε συνδυασμό με την εντελώς «γυμνή» επιδερμίδα, δημιουργούσαν ένα ανδρόγυνο- αλλά παράλληλα άκρως σαγηνευτικό- look, ιδανικό για κάθε δυναμική γυναίκα που δεν μένει στη λεπτομέρεια, στις αυστηρές γραμμές και στον κανόνα του πάντα θηλυκού κόκκινου.

A post shared by WWD (@wwd) on

A post shared by TOM FORD (@tomford) on

 

Το beauty look δε θα μπορούσε να συμπληρωθεί καλύτερα, από μία φαρδιά, δερμάτινη μαύρη κορδέλα, η οποία κάλυπτε το μέτωπο και το μπροστινό τμήμα του κεφαλιού, θυμίζοντάς μας τον παροξυσμό των 90s.

 

Κι αν με ρωτάς, ποιος περιμένει μέχρι τον επόμενο xειμώνα, όταν μπορεί να το δοκιμάσει από τώρα;