BEAUTY

Τα πιο διάσημα πολυχρηστικά balms ήρθαν στην Ελλάδα

Υπάρχει μία κατηγορία προϊόντων ομορφιάς που αγαπώ πολύ και αυτή δεν είναι άλλη από τα balms. Είτε αφορούν τα χείλη, τα χέρια ή τα μάτια, τα balms ανήκουν στα must have του νεσεσέρ μου (σε κάθε τσάντα μου θα βρεις από ένα), πόσο μάλλον όταν συνδυάζουν παραπάνω από μία δράσεις, κοινώς έχουν έναν multi-use χαρακτήρα.

Και όπως καταλαβαίνεις, η είδηση πως ένα από τα πιο διάσημα brands πολυχρηστικών balms που χρησιμοποιείται καθημερινά από εκατομμύρια κόσμου κάθε ηλικίας, beauty bloggers, make up artists και celebrities, το Dr.PAWPAW balm, ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα από την One Beauty, δεν θα μπορούσε να μείνει μυστικό μόνο στο γραφείο του Ladylike.

A post shared by OneBeauty (@onebeauty.gr) on

 

Όλα ξεκίνησαν όταν το 2013, ο Johnny και η Pauline Paterson από την Αγγλία, οραματίστηκαν μια σειρά από εύχρηστα, καθημερινά, φυσικά προϊόντα για όλους. Σήμερα, 5 χρόνια μετά, το Dr.PAWPAW balm είναι ένα προϊόν με μεγάλη ζήτηση καθώς τα συστατικά του και η πολυχρηστικότητά του το τοποθετούν στα “must buy brands” παγκοσμίως. Για την ακρίβεια, το Dr.PAWPAW balm περιέχει μια ποικιλία από φυσικά συστατικά, μεταξύ των οποίων την εξωτική παπάγια (paw paw), την αλόη, το λάδι ελιάς και το βούτυρο καριτέ, η ανάμιξη των οποίων συνθέτει ένα μοναδικό πολυχρηστικό, απαλό και με μεγάλη διάρκεια προϊόν, σε 3 διαφορετικούς τύπους, που θρέφει, ενυδατώνει και προστατεύει τα χείλη, το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά.

 

Το Dr.PAWPAW Original είναι το πρώτο balm της σειράς. Είναι άχρωμο, χωρίς αρωματικές ουσίες, έχει απαλή υφή,  μεγάλη διάρκεια και απεριόριστες χρήσεις. Εκτός από τα χείλη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε ξηρό σημείο του δέρματος ή στις άκρες των μαλλιών για θρέψη και ανάπλαση, στις παρανυχίδες προκειμένου να τις μαλακώσει, αλλά και ως make up primer σε χείλη, βλεφαρίδες και φρύδια. Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Original Balm, ο Dr.PAWPAW διατηρώντας τα οφέλη των φυσικών συστατικών που το έκαναν αγαπητό, πρόσθεσε στη γκάμα του δύο ελαφριές αποχρώσεις, το Peach Pink και το Ultimate Red, που ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες αλλά και το Dr.PAWPAW Shea Butter Balm, ένα 100% φυσικό προϊόν με βούτυρο καριτέ, που καθίσταται ιδανικό για επιδερμίδες με πολύ έντονη ξηρότητα, καθώς βοηθάει στη διατήρηση της ελαστικότητάς τους.

A post shared by OneBeauty (@onebeauty.gr) on

 

Ένας ακόμη λόγος να τα αγαπήσεις λίγο περισσότερο και φυσικά να τα κάνεις δικά σου; Το Dr.PAWPAW balm διατίθεται σε συσκευασία από ανακυκλώσιμο πλαστικό, δεν δοκιμάζεται σε ζώα, δεν περιέχει parabens και χημικά αρωματικά συστατικά και είναι κατάλληλο ακόμα και για αυστηρά χορτοφάγους (vegan). Θα τα βρεις στο www.onebeauty.gr