SHOPPING

Βγαίνεις στον ήλιο; Ώρα για λάδι!

Αντηλιακά λάδια: δεν έχεις κανένα λόγο να μην τα προτιμήσεις αν σου αρέσει η αίσθησή τους στο δέρμα αφού προστατεύουν από τις ακτίνες του ήλιου και χαρίζουν το πολυπόθητο μαύρισμα.

Η άποψη ότι τα αντηλιακά λάδια δεν μπορούν να προσφέρουν την υψηλή προστασία ενός αντηλιακού γαλακτώματος έχει καταρριφθεί αφού ολοένα και περισσότερα κάνουν την εμφάνιση τους τα τελευταία χρόνια στην αγορά. Μας αρέσουν για την μεταξένια, μη λιπαρή υφή τους (αξίζει να το προσέξεις αυτό!) που αγκαλιάζει απαλά το δέρμα κάνοντας το να λαμπυρίζει αλλά και για την προστασία τους από την υπεριώδη ακτινοβολία – ειδικά για εσένα που κάθεσαι με τις ώρες στον ήλιο.

Λοιπόν, μπορείς να επιλέξεις από τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού ανάμεσα σε εκείνα με υψηλότερους δείκτες, σε εκείνα που είναι αδιάβροχα ή πιο ανθεκτικά στο νερό,  σε άλλα με συστατικά που μπορεί να επιταχύνουν το μαύρισμα, ή ακόμα και σ’ αυτά που ξεχωρίζουν χάρη στο άρωμα ή την υφή τους – η οποία ενδεχομένως να είναι πιο ξηρή ή πιο λιπαρή. Δέκα προϊόντα-κλειδιά παρελαύνουν μπροστά στα μάτια σου, διεκδικώντας μία θέση στο καλοκαιρινό σου νεσεσέρ.

TIP: Αναζήτησε το αντηλιακό λάδι με το δείκτη προστασίας που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σου, ανάλογα με το πόσο ανοιχτόχρωμη είναι από φυσικού της και πόσο έχει ήδη μαυρίσει, ώστε να την προστατεύσεις όσο καλύτερα γίνεται. 

1. Αντηλιακό λάδι Anthelios Huile Nutritive SPF50, La Roche Posay -45%

 

2. Αντηλιακό λάδι προσώπου – σώματος Καρυδιά & Λάδι Καρύδας SPF10, Κορρές, (1+1 δώρο)

 

3. Αντηλιακό λάδι μεσαίας προστασίας Sublime Sun με SPF15, L’OréalParis

 

4. Aντηλιακό λάδι Αmbre Solaire Golden Protect SPF30, Garnier

 

5. Aντηλιακό λάδι Huile Solaire Soyeuse SPF30, Biotherm

 

6. Αντηλιακό λάδι Soleil Bronzer Huile SPF15, Lancôme