SHOPPING

Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες σώματος

Έκανες τα μπάνια σου ή συνεχίζεις ακόμα. Το δέρμα σου έχει αφυδατωθεί από τον ήλιο και κάτι πρέπει να γίνει για αυτό. Μία ενυδατική κρέμα σώματος και γρήγορα. Βρήκαμε τις καλύτερες κρέμες και σας προτείνουμε.

Body butter Human + Kind, 14.95€

 

Body butter με βούτυρο shea, aloe vera και βούτυρο κακάο. Αυτό το body butter θα λιώσει στο δέρμα σας δίνοντάς του βαθιά και μεγάλης διάρκειας ενυδάτωση. Ιδανικό για πολύ ξηρό δέρμα.

Ενυδατική Molton Brown, 32€

 

Ενυδατική κρέμα σώματος με ραβέντι, τριαντάφυλλο και yuzu. Ανακουφίζει αμέσως την επιδερμίδα και απορροφάται εύκολα αφήνοντας ένα γλυκό άρωμα. Το ραβέντι χαρίζει υγιή επιδερμίδα και το εκχύλισμα τριαντάφυλλου την καλύτερη ενυδάτωση ενυδάτωση. Περιέχει άρωμα musk.

Ενυδατική Apivita, -25%, 12€

 

Η πλούσια κρέμα ενυδάτωσης Royal Honey περιέχει 98% φυσικά συστατικά. Το ενυδατικό σύμπλεγμα με ελληνικό θυμαρίσιο μέλι και το υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα Το λάδι ελιάς, το έλαιο αμυγδάλου και το βούτυρο κακάο ενυδατώνουν και διατηρούν την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Το κερί μελισσών ενυδατώνει και αφήνει την επιδερμίδα απαλή.

Ενυδατική Elancyl, -30%, 11.90€

 

Το Elancyl Nourishing Balm με καρύδα και έλαια ηλίανθου είναι μια κρέμα σώματος που θρέφει, ενυδατώνει και μαλακώνει το ξηρό δέρμα του σώματος. Το εκχύλισμα κισσού επίσης ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ενισχύοντας την ευλυγισία, σύσφιξη και ελαστικότητα του δέρματος. Η απαλή υφή του λιώνει στο δέρμα και αποκαθιστά την άνεση και την απαλότητα.

Ενυδατικό γαλάκτωμα Frezyderm, -30%, 18.68€

 

Ενυδατώνει άμεσα και σε βάθος την επιδερμίδα σας, αποκαθιστώντας το υδατικό ισοζύγιο, ενώ παράλληλα αποτελεί μια ασπίδα προστασίας από δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες. H λεπτόρρευστη και μη λιπαρή σύνθεση της, δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας και σας επιτρέπει να ντυθείτε αμέσως και να ζήσετε την εμπειρία της μεταξένιας επιδερμίδας.

Ενυδατικό γαλάκτωμα Korres, -30%, 5.46€

 

Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος με βανίλια φρέζια και λίτσι, πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Ο συνδυασμός της προβιταμίνη Β5, με βούτυρο καριτέ και λάδι Jojoba ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα παρέχει μακρόχρονη ενυδάτωση. Η φρέζια δίνει έντονη μυρωδιά, φέρνοντας στο μυαλό εικόνες ανέμελων στιγμών και ανθισμένων λιβαδιών. Ο εξωτικός καρπός του λίτσι εκπέμπει ενα θεσπέσιο, μεθυστικό, ανατολίτικο άρωμα.

Γαλάκτωμα-ορός Vichy, -30%, 10.70€

 

Το Ideal Body Lait Serum αποτελεί προϊόν από τη σειρά γαλακτωμάτων – ορών και λοσιόν σώματος της εταιρείας Vichy. Περιέχει δέκα βασικά έλαια, Υαλουρονικό Οξύ και LHA. Προσφέρει συνεχή και βαθιά ενυδάτωση και έναν ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα. Το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό, λείο και απαλό.

Καταπραϋντικό γαλάκτωμα La Roche Posay, -30%, 16.51€

 

Στοχεύει εξαιρετικά ξηρό δέρμα ενηλίκων με σκληρά, τραχιά σημεία στο σώμα (βραχίονες, αγκώνες, πόδια) με πλεονάζουσα απολέπιση καθώς συμβάλλει στην επιδερμική απολέπιση και την απόρριψη των επιφανειακών κυττάρων ενώ παράλληλα μειώνει την εμφάνιση κοκκώδους επιδερμίδας και λειαίνει τα τραχιά σημεία του σώματος.