ΔΕΡΜΑ

Περιποιημένα κι απαλά χέρια με τον πιο αγνό τρόπο

Η πιο κρύα περίοδος του έτους έφτασε! Βροχή, κρύο, υγρασία έξω, και απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας, όταν μπαίνουμε στο ζεστό σπίτι, προκαλούν ερεθισμούς στα χέρια μας και τα ταλαιπωρούν. Τη λύση έρχονται να δώσουν οι κρέμες χεριών bioten, που είναι εμπλουτισμένες με φυσικά συστατικά για να προσφέρουν μία υπέροχη αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης στα χέρια μας όλη μέρα!

Η Ενυδατική κρέμα χεριών bioten είναι εμπλουτισμένη με Γιαούρτι &  έλαιο Γλυκού Αμύγδαλου που ενυδατώνουν αποτελεσματικά την επιδερμίδα, ενώ η ελαφριά της υφή απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

 

– Η κρέμα χεριών Αναδόμησης bioten είναι εμπλουτισμένη με Μέλι και έλαιο Macadamia, που βοηθούν στην εντατική θρέψη και αναδόμηση της επιδερμίδας στα πολύ ξηρά χέρια.

 

– Η Κρέμα Χεριών Αντιγήρανσης bioten περιέχει Πρωτεΐνες Σόγιας και Βιοελαστίνη που προστατεύουν αποτελεσματικά την επιδερμίδα των χεριών από την πρόωρη γήρανση και την προφυλάσσουν από τη δημιουργία μαύρων κηλίδων. Περιέχει το PRO-ELASKIN, ένα ενεργό συστατικό θαλάσσιας προέλευσης, το οποίο βελτιώνει την ελαστικότητα των ιστών και τα αντηλιακά φίλτρα που περιέχει, βοηθούν στην πρόληψη, και μείωση των σκούρων κηλίδων ακόμα και τον χειμώνα.

 

– Η κρέμα χεριών bioten SOS ανακουφίζει άμεσα τα σκασμένα και κουρασμένα χέρια χάρη στην ενισχυμένη σύνθεση με 100% φυσικό Argan oil, που προστατεύει την επιδερμίδα και με 5% UREA που προσφέρουν εντατική ενυδάτωση. Σε μικρότερη συσκευασία, η κρέμα bioten SOS διαθέτει το ιδανικό μέγεθος, για να την έχετε πάντα μαζί σας!

 

Οι κρέμες χεριών Bioten περιέχουν το NUTRIMOIST 48H, ένα προηγμένο σύμπλεγμα ενυδάτωσης που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της φύσης, προσφέροντας στην επιδερμίδα άμεσα αποτελέσματα, ενώ ταυτόχρονα παρατείνει τα επίπεδα της υγρασίας έως και 48 ώρες*, αυξάνοντας το αίσθημα άνεσης και ελαστικότητας στα χέρια σας.

Το Bioten με τη δύναμη της φύσης και των φυσικών δραστικών συστατικών που υπάρχουν σε όλα τα προϊόντα του, έρχεται να σας προστατεύσει και φροντίσει την ευαίσθητη επιδερμίδα των χεριών. Βρείτε την κρέμα χεριών bioten που σας ταιριάζει και απολαύστε όμορφα, απαλά και ενυδατωμένα χέρια και αυτό το χειμώνα!