ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

7 αγαπημένες ενυδατικές κρέμες σώματος

Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω μίας λαμπερής επιδερμίδας χειμώνα-καλοκαίρι. Και εκτός από το πρόσωπο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και η επιδερμίδα του σώματός μας έχει ανάγκη από φροντίδα και περιποίηση προκειμένου να είναι λαμπερή και απαλή. Η λύση δεν είναι άλλη από το να ακούσεις τις ανάγκες της επιδερμίδας σου και να μην ξεχνάς να εφαρμόζεις τακτικά (κυρίως μετά το μπάνιο) την ενυδατική σου.

Παρακάτω θα βρεις 7 από τις δικές μας αγαπημένες:

Sephora, Winter Wonderland, ενυδατική κρέμα σώματος, με υφή ανάλαφρη σαν χιόνι: Με απίστευτα εορταστικό packaging, αυτή η κρέμα της Sephora θρέφει και ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα. Χάρη στην πλούσια σύνθεσή της, την αφήνει λεία και απαλή, αρωματίζοντάς την διακριτικά.

 

The Body Shop, Frosted Plum Body Lotion: Είσαι έτοιμη να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου με την special edition ενυδατική κρέμα σώματος της σειράς  Frosted Plum της The Body Shop; Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα ζουμερών δαμάσκηνων από την Τουρκία και ντελικάτες νότες λουλουδιών, αυτή η θρεπτική ενυδατική κρέμα σώματος θα διατηρήσει την επιδερμίδα σου απαλή και διακριτικά αρωματισμένη με το γλυκό χειμερινό άρωμα του δαμάσκηνου.

 

Frezyderm,ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος Christialen Emulsion: Ενυδατώνει άμεσα και σε βάθος την επιδερμίδα, προστατεύοντας παράλληλα από τους εξωτερικούς περιβαλλοντικούς εχθρούς. Με δροσερή, λεπτόρρευστη και μη λιπαρή υφή, δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

 

Κορρές, γαλάκτωμα σώματος, αμύγδαλο-κεράσι: Με βελούδινο άρωμα από γλυκιά ποικιλία αμυγδάλου και φρέσκα κεράσια, αυτό το γαλάκτωμα είναι πλούσιο σε αμυγδαλέλαιο, ενεργή αλόη και προβιταμίνη Β5, που τονώνουν την επιδερμίδα και ενισχύουν την ελαστικότητά της. Με τακτική χρήση, το αμυγδαλέλαιο απαλύνει τις ρυτίδες του λαιμού, μαλακώνει το άγριο δέρμα στους αγκώνες, δυναμώνει τα νύχια, θρέφει τις ξηρές επιδερμίδες και καθαρίζει αποτελεσματικά τις ευαίσθητες χωρίς να τις ερεθίζει.

 

Vichy Ideal Body, γαλάκτωμα σώματος από τη σειρά περιποίησης σώματος: Με gel υφή, το νέο γαλάκτωμα σώματος της σειράς Ideal Body ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, χαρίζοντας φρεσκάδα. Για 1η φορά η Vichy συνδυάζει Υαλουρονικό Οξύ με 10 φυτικά έλαια για πιο ελαστική, λεία και ομοιόμορφη επιδερμίδα.

 

Dove,γαλάκτωμα σώματος Essential Nourishment: Δεν ενυδατώνει μόνο την επιφάνεια της επιδερμίδας, αλλά παρέχει βαθιά θρέψη που διαρκεί, αφήνοντας το δέρμα απαλό και λείο. Ταυτόχρονα η τακτική χρήση της βοηθάει στη σταδιακή βελτίωση της επιδερμίδας.

 

Nivea, γαλάκτωμα σώματος Smooth Sensation: Η ελαφριά σύνθεσή του με πολύτιμο βούτυρο καριτέ, ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα χαρίζοντας αίσθηση απαλότητας και τυλίγει όλο το σώμα σε ένα κύμα ενυδάτωσης, για αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.