DOVE

Υιοθέτησε κι εσύ τα μυστικά ομορφιάς των γυναικών από όλο τον κόσμο

Ποιος να βρεθεί να αμφισβητήσει αυτή τη μαγική ολοδική σου στιγμή στο μπάνιο, που κάνει τα πάντα γύρω σου να σταματούν για λίγο; Είτε ακολουθήσεις ένα γρήγορα ντους ή ένα χαλαρωτικό μπάνιο τα ευεργετικά οφέλη που προσφέρει ένα πλούσιο αφρόλουτρο είναι πολλά (πάρα πολλά), τόσο στο σώμα όσο και στο πνεύμα σου.

 

Στο σημείο αυτό να σου συστήσω μια από τις ωραιότερες σειρές περιποίησης που χρησιμοποίησα κι απόλαυσα. Είναι η Dove, Nourishing Secrets κι είναι ονειρεμένη, στα αλήθεια! Περιέχει μια σειρά φανταστικών προϊόντων, εμπνευσμένη από τα μυστικά ομορφιάς υπέροχων γυναικών από όλο τον κόσμο. Εννοείται ότι συνδυάζει την προηγμένη φροντίδα και απαλότητα του Dove, με τη δύναμη των φυσικών συστατικών, που κάνουν θαύματα στην επιδερμίδα.

Κι έχω ξετρελαθεί με τα αρώματα και την αίσθηση που αφήνει κάθε (μα κάθε) ολοκαίνουργιο προϊόν στο σώμα.

 

Η σειρά Dove Nourishing Secrets έχει 3 επιμέρους σειρές που φέρνουν μικρά, αλλά πολύτιμα μυστικά από τα πανέμορφα κορίτσια στην Ιαπωνία, στην Κεντρική Αμερική και στην Ινδία.

 

Η Glowing Ritual, με εκχύλισμα άνθους λωτού και γάλα ρυζιού προσγειώνεται στο δικό μας μπιουτόκοσμο από την Ιαπωνία.

Κι αυτό είναι και το μυστικό των υπέρονων Γιαπωνέζων για τόσο όμορφο και λαμπερό δέρμα. Χρησιμοποιούν γάλα ρυζιού, ως φυσικό ενυδατικό. Παράλληλα, οι αρχαίες ινδουιστικές και βουδιστικές γραφές συνδέουν το λουλούδι του λωτού με την ηρεμία, την καθαρότητα και τις καταπραϋντικές του ιδιότητες.

 

Εμπνευσμένη λοιπόν από τα μυστικά ομορφιάς των γυναικών της Ιαπωνίας, η σειρά Glowing Ritual,  αποτελείται από αφρόλουτρο και λοσιόν σώματος με σκοπό να αποκαλύψει πιο μεταξένια επιδερμίδα.

Η Invigorating Ritual, με έλαιο αβοκάντο και εκχύλισμα καλέντουλας μας έρχεται από την Κεντρική Αμερική.

 

Η ιστορία εδώ αναφέρει ότι η φυλή Μάγια της Γουατεμάλα χρησιμοποιούσε έναν πολτό από αβοκάντο, με ευεργετικές ιδιότητες για τα μαλλιά και την επιδερμίδα. Παράλληλα, τα εκχυλίσματα από άνθη όπως η καλέντουλα, συνιστούσαν κι αυτά μέρος των αρχαίων τελετουργικών ομορφιάς. Μάλιστα, λέγεται ότι η καλέντουλα περιέχει πολλά απαραίτητα λιπαρά οξέα και δεν είναι λίγοι οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναγνώριζαν τις επανορθωτικές της ιδιότητες. Έτσι η ομώνυμη σειρά με έλαιο αβοκάντο και εκχύλισμα Καλέντουλας, αντλεί έμπνευση από τα μυστικά ομορφιάς των γυναικών της Κεντρικής Αμερικής και συνιστά μια μοναδική φόρμουλα που τονώνει την επιδερμίδα και χαρίζει μια εκπληκτική αίσθηση αναζωογόνησης. Το αφρόλουτρο σε συνδυασμό με τη λοσιόν αφήνει την επιδερμίδα απολαυστικά απαλή κι αρωματισμένη. Κι είναι μία από τις πιο αγαπημένες μου.

 

Η Restoring Ritual, με έλαιο καρύδας και γάλα αμυγδάλου φτάνει στο μπάνιο μας από Ινδία.

 

Εδώ και 4.000 χρόνια, η Αγιουβερδική ιατρική έχει αναγνωρίσει τις εξαιρετικά θεραπευτικές ιδιότητες της καρύδας. Μάλιστα, το γάλα καρύδας είναι και βασικό συστατικό των τελετουργικών ομορφιάς στην Ινδία, καθώς κλειδώνει την υγρασία, και χαρίζει άμεση ενυδάτωση και απαλότητα ακόμη και στην πιο ξηρή επιδερμίδα.

Τα αμύγδαλα, που συνιστούν τους παλαιότερους και πιο ευρέως καλλιεργούμενους καρπούς με κέλυφος, αποτελούν κι αυτά μέρος της Αγιουβερδικής ιατρικής, χάρη στη διατροφική τους αξία και τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες. Τόσο τα αμύγδαλα όσο και το γάλα αμυγδάλου, χρησιμοποιούνται εδώ και γενιές από τις γυναίκες της Ινδίας, για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση της επιδερμίδας.

Η νέα σειρά Dove Restoring Ritual, με έλαιο καρύδας και γάλα αμυγδάλου, αποτελείται επίσης από μια εκπληκτική λοσιόν και μια πλούσια κρέμα σώματος, που προτείνω κι ως εξαιρετική λύση after sun.

 

Με ενυδατικές ιδιότητες, αυτή η σειρά συνιστά ένα μυστικό ομορφιάς που τονώνει την επιδερμίδα και χαρίζει κορυφαία αίσθηση αναζωογόνησης, ενώ χάρη στην τέλεια σύνθεσή της, αφήνει την επιδερμίδα μοναδικά λεία και βελούδινη.

υγ: Ό,τι κι αν επιλέξεις, να σου αφιερώνεις πάντα περισσότερο χρόνο για να σε φροντίζεις και να σε αγαπάς

εις το επανιδείν με χαμόγελο