SHOPPING

5 προϊόντα που θα σε κάνουν αδύνατη

Τι κι αν το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ; Τι κι αν έχετε ήδη κάνει το πρώτο σας μπάνιο; Ακόμα προλαβαίνετε να διορθώσετε τα σημεία εκείνα της σιλουέτας σας που δεν σας ικανοποιούν πριν τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Όχι, δεν αναφερόμαστε σε δίαιτες express που θα σας βγάλουν από την καθημερινή σας διατροφική ρουτίνα, ούτε για εξουθενωτική άσκηση -ποιος έχει τόσο χρόνο, άλλωστε; Τα παρακάτω προϊόντα αναλαμβάνουν να δράσουν στοχευμένα, πολεμώντας τους ακόμα καιτους πιο επίμονους εχθρούς της σιλουέτας σας. 

Χάστε πόντους σε 7 ημέρες

 

Το ενισχυμένο σύστημα αδυνατίσματος Lanes Kcaligram 7 Days βοηθά στον περιορισμό της κατακράτησης υγρών που δημιουργεί φούσκωμα στο σώμα, ενώ την ίδια στιγμή ενισχύει το μεταβολισμό, συμβάλλοντας στον έλεγχο του βάρους. Σε 7 ημέρες, θα δείτε μοναδική βελτίωση στη σιλουέτα σας.

Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα όσο κοιμάστε

 

Το Vichy Cellu Destock Overnight με το κατοχυρωμένο αδυνατιστικό σύμπλεγμα Adipostim και εκχύλισμα διοσκουρέας, συμβάλλει στον περιορισμό της αποθήκευσης νέων λιπιδίων, προσφέρει λείανση και σύσφιγξη στην επιδερμίδα, δρώντας αποτελεσματικά στην εμφάνιση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού, όσο εσείς κοιμάστε.

Αποκτήστε σμιλευμένα μπράτσα

 

H κρέμα σύσφιξης και σμίλευσης μπράτσων Arm Shaping της Beatific με σύμπλεγμα Advanced Sculpt, το οποίο διαθέτει ενεργά συστατικά μορφοποίησης και σύσφιξης από καφεΐνη και άλλα φυτικά εκχυλίσματα, προστατεύει την παραγωγή του κολλαγόνου και ενισχύει την επιδερμική συμβολή, ενδυναμώνοντας τον ιστό του δέρματος στο εσωτερικό μέρος του μπράτσου που παρουσιάζει σημάδια χαλάρωσης.

Το τέλειο ντεκολτέ

 

To συσφιγκτικό και λειαντικό σπρέι ομορφιάς για το στήθος και το ντεκολτέ Bust Lift Spray της Lierac περιέχει τη φυτική συνέργεια εκχυλισμάτων σαμπούκου και terminalia, η οποία ενεργοποιεί τη δραστηριότητα των ινοβλαστών. Επιπλέον, το υαλουρονονικό οξύ και ταAHA εξασφαλίζουν άμεση λείανση της επιδερμίδας, ενώ τα ιριδίζοντα σωματίδια χαρίζουν λάμψη.

Επίπεδη κοιλιά

 

Τα αναβράζοντα δισκία Flat Belly της Power Health θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την πρησμένη κοιλιά, καθώς περιέχουν προβιοτικά, φυτικές ίνες και μηλόξυδο που εξισορροπούν την εντερική χλωρίδα.