BEAUTY

Η Sofia Richie είναι το νέο πρόσωπο beauty brand ελληνικής καταγωγής

Η Sofia Richie είναι ένα κορίτσι που ουκ ολίγες φορές έχουμε μπει στη διαδικασία να χαζέψουμε το Instagram account της (σε πρώτη φάση) και να αντιγράψουμε (σε δεύτερη) τα beauty looks της. Και κάπως έτσι, πριν λίγες μέρες, ''πέσαμε'' πάνω στη φωτογραφία με την οποία ανακοίνωνε και επισήμως πως είναι η νέα ambassador της Nip + Fab.

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

 

Ο ενθουσιασμός μας διπλός, αφενός γιατί αγαπάμε τη Sofia και το στιλ της, αφετέρου γιατί το πρώην κορίτσι του Justin Bieber και νυν του Scott Disick είναι το πρόσωπο ενός beauty brand ελληνικής καταγωγής. Σε αυτό το σημείο να σου θυμίσω πως πίσω από τη Nip +Fab (αλλά και τη Rodial) βρίσκεται η Ελληνίδα Μαρία Χατζηστεφανή  (τσέκαρε στο Instagram, mrsrodial), η οποία έχει καταφέρει να δημιουργήσει και να εδραιώσει από το 1999 τα δικά της brands καλλυντικών σε παγκόσμιο πλέον επίπεδο.

A post shared by Maria Hatzistefanis (@mrsrodial) on

 

Όσο για τα αγαπημένα Nip + Fab προϊόντα της Sofia, εκείνη αποκαλύπτει πως δεν είναι άλλα από τη Dragon’s Blood Fix Plumping Mask, τη μάσκα που διατηρεί την επιδερμίδα της ενυδατωμένη, τα  Glycolic Fix Gentle Pads που καθαρίζουν το πρόσωπο και κρατούν τα σπυράκια, όπως λέει και η ίδια, μακριά από το πρόσωπό της και το Glycolic Scrub Fix που χρησιμοποιεί κάθε πρωί για να απολεπίσει και να τονώσει την επιδερμίδα της. Και για να μην ψάχνεις, τα προϊόντα της Nip+ Fab μπορείς να τα βρεις και στην Ελλάδα στα καταστήματα Attica.