SIENNA MILLER

Η Sienna Miler είναι το απόλυτο beauty icon. Πόσες αποδείξεις θες;

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Μπορεί η αγάπη της για το boho chic style στο κόκκινο χαλί να είναι ο λόγος που η Sienna Miller κατέχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, όμως στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση στην Ιταλία, η ηθοποιός αποφάσισε να φέρει τη λάμψη του παλιού Hollywood στα ευρωπαϊκά εδάφη.

Καλεσμένη στο Formula E gala dinner, που πραγματοποιήθηκε μέσα στο Σαββακύριακο στη Ρώμη, η Sienna υιοθέτησε ένα πολύ εντυπωσιακό και καθόλου φλύαρο μακιγιάζ, δίνοντας έμφαση στα χείλη της αλλά και στις έντονες γυαλάδες με highlighter στο πρόσωπό της. Η ανοιχτή κόκκινη- πορτοκαλί απόχρωση κραγιόν φώτιζε το πρόσωπό της, ενώ σε συνδυασμό με το one side sleek wavy χτένισμά της, μας θύμισε την ομορφιά, το στυλ και την αριστοκρατική κομψότητα των παλιών ηθοποιών του Hollywood.

A post shared by Peter Lux (@peterluxhair) on

 

Όσο για τη στυλιστική επιλογή της, η 36χρονη επέλέξε ένα μακρύ ημι-διάφανο μαύρο φόρεμα με έντονα ασπρόμαυρα floral στοιχεία και βαθύ ντεκολτέ, ενώ αντί για κολλιέ, προτίμησε ένα ζευγάρι μακριά διαμαντένια σκουλαρίκια για να ολοκληρώσει το look της.

A post shared by Kate Young (@kateyoung) on

 

Όσο για εμάς, δεν έχουμε παρά να χειροκροτήσουμε αυτή την άκρως χολυγουντιανή- και χωρίς υπερβολές- εμφάνιση της Sienna. Πολύ μας άρεσε!

A post shared by Naoko Scintu (@naokoscintu) on

 

Update: Και επειδή μία τέτοια απόχρωση κραγιόν δεν περνά απαρατήρητη, ψάξαμε, βρήκαμε και εντοπίσαμε πως η makeup artist που επιμελκήθηκε το look της, Naoko Scintu χρησιμοποίησε την απόχρωση Lady Danger από τη Mac cosmetics, ένα έντονο ματ ποροκαλοκόκκινο.

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Evan Agostini/Invision/AP