MET GALA

Η skincare ρουτίνα της Selena Gomez λίγο πριν πατήσει το κόκκινο χαλί του Met Gala

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Το Met Gala έχει την τιμητική του και όπως καταλαβαίνεις, όσο περνάει η ώρα, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλύπτονται για τις εμφανίσεις των διάσημων κυριών στο κόκκινο χαλί. Και ναι, η Selena Gomez ήταν μέσα στις παρουσίες που έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με την λευκή- διάφανη δημιουργία  από τον οίκο Coach, όσο και με το bronze makeup look της.

A post shared by Kate Young (@kateyoung) on

Το μυστικό του λαμπερού μακιγιάζ της; Η σωστή περιποίηση-ενυδάτωση της επιδερμίδας της και εμείς ξέρουμε ακριβώς- από τον Global Consulting Makeup artist της Kiehl’s, Hung Vanngo, που επιμελήθηκε το look της- ποια ρουτίνα και ποια προϊόντα χρησιμοποίησε πριν απλώσει το foundation στην επιδερμίδα της.

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

Πρώτο βήμα, ο βαθύς καθαρισμός της επιδερμίδας της με το Ultra Facial Cleanser, που αφαιρεί την υπερβολική λιπαρότητα, τους ρύπους και τα υπολείμματα μακιγιάζ, διατηρώντας τη φυσική ισορροπία του δέρματος.

Επόμενα βήματα, η  απολέπιση με το Facial Fuel Energizing Scrub και η τόνωση με το Ultra Facial Toner. Σειρά είχε η περιποίηση της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια με το Super Multi-Corrective Eye-Opening Serum και η ενυδάτωση όλου του προσώπου με την Ultra Facial Cream (αν με ρωτάς, από τις αγαπημένες μου).

Last but not least, ο Hung Vanngo ενυδάτωσε τα χείλη της με το Lip Balm της Kiehl’s #1, πριν εφαρμόσει το κραγιόν.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP