HAILEY BALDWIN

Η Hailey Baldwin φόρεσε το μεγαλύτερο scrunchie που έχουμε δει στο κόκκινο χαλί

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η Hailey Baldwin είναι ένα κορίτσι που αγαπάμε για το ξεχωριστό στυλ του και γιατί μεταξύ άλλων αγαπά τα scrunchies (aka τα μεγάλα λαστιχάκια ντυμένα με διαφορετικά υφάσματα και σε διαφορετικά χρώματα που ζούσαν στιγμές δόξας στα μαλλιά κάθε γυναίκας τις δεκαετίες του '80 και '90). Και όπως καταλαβαίνεις αυτό από μόνο του αρκεί για να έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, γιατί στο έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα πως είμαστε #scrunchieslovers.

Εκτός όμως από τις καθημερινές casual εμφανίσεις της, η Hailey φαίνεται να μην αποχωρίζεται τα scrunchies ούτε στις πιο επίσημες, red carpet εμφανίσεις της. Τελευταία απόδειξη, η πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της στο Whitney Gala στη Νέα Υόρκη, στην οποία επέλεξε να φορέσει ένα strapless μαύρο vinyl φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρα- ασημένια πέδιλα και μεγάλους κρίκους στα αυτιά της.

A post shared by NYE GIRL (@__nyegirl__) on

A post shared by Just Jared (@justjared) on

 

Το look της ολοκληρωνόταν με ένα μεγάλο μαύρο scrunchie στα μαλλιά της, τα οποία είχε δεμένα σε ένα ψηλό ponytail δια χειρός της celebrity hairstylist Danielle Priano, δίνοντας ένα πιο 90s αέρα στην όλη της εμφάνιση.

Και σε αυτό το σημείο σηκωνόμαστε και χειροκρατάμε. Εσύ τι κάθεσαι;

A post shared by H A I L E Y (@22.11.1996) on

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Jordan Strauss/Invision/AP