RIHANNA

Beach, Please: Αυτή είναι η καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της Rihanna

Στο βίντεο που έκανε πριν λίγο καιρό για τη Vogue στη στήλη με τα Beauty Secrets, η Rihanna δε δίστασε να ξεδιπλώσει το ταλέντο της μπροστά στον καθρέφτη, δημιουργώντας βήμα- βήμα το μακιγιάζ που κάνει συνήθως για να βγει το βράδυ. Εκτός όμως από τα makeup tips, η Riri της καρδιάς μας, έδειξε (και χρησιμοποίησε φυσικά) μερικά από τα αγαπημένα της Fenty Beauty καλλυντικά, πολλά εκ των οποίων ακόμη δεν είχαν κυκλοφορήσει τότε. Γιατί μόλις πριν λίγες ώρες έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους στο Instagram account του beauty brand.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

Πρόκειται για τα καλλυντικά από τη νέα limited-edition καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της Fenty Beauty, η οποία και μόνο από το όνομα- aka Beach, Please- μπορεί να σε ταξιδέψει στον απόλυτο summer προορισμό, την παραλία. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες η συλλογή περιλαμβάνει διπλές υγρές σκιές ματιών με το όνομα  Island Bling, έξι ολοκαίνουργια luminizers για τα χείλη σε holographic χρώματα, τρεις νέες αποχρώσεις των bestselling Killawatt highlighters. Και μην ξεχνάς πως όλα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με παραπάνω από έναν τρόπους στο μακιγιάζ, δημιουργώντας απίθανους συνδυασμούς.

 

Στη συγκεκριμένη συλλογή μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται τα Body Lava Highlighters, τα πρώτα luminizers (προϊόντα λάμψης) του brand που απλώνονται στο σώμα, χαρίζοντας ένα χρυσαφένιο αποτέλεσμα.

 

Όλη η «Beach, Please collection θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα  Sephora (στην Αμερική) και στην ιστοσελίδα Fenty ομορφιάς από τις 21 Μαΐου.