ΜΑΤΙΑ

5 κρέμες για μάτια χωρίς ρυτίδες

Τα μάτια είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου γι' αυτό έχουν και τη δική τους ξεχωριστή περιποίηση. Δεν είναι τυχαίο που υπάρχουν ειδικές κρέμες και ντεμακιγιάζ για την περιοχή.

Μην παραβλέπεις την ιδιαιτερότητα της περιοχής των ματιών και φρόντισε τα μάτια σου. Δώσε τους ενυδάτωση και ξεκούρασέ τα για να σε ανταμείψουν με ένα καθαρό βλέμμα.

Κι αν σκέφτεσαι ότι είσαι ακόμα μικρή για να χρησιμοποιείς κρέμα ματιών, θέλω να σου πω ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσεις. Οι μαύροι κύκλοι και οι γραμμές γύρω από τα μάτια δεν έχουν άμεση σχέση με την ηλικία καθώς μπορούν κάλλιστα να προκληθούν από τον τρόπο ζωής, τις συνήθειες του ύπνου και τις διατροφής αλλά και από τις διάφορες γκριμάτσες.

Καλό θα ήταν να ξεκινήσεις να νοιάζεσαι για τα μάτια σου και να τους δώσεις την προσοχή που τους αξίζει. Είτε χρησιμοποιείς ήδη κρέμα ματιών, είτε όχι κάνε scroll και δες ποιες είναι αυτές που αξίζει να δοκιμάσεις.

Estée Lauder New Dimension Firm + Fill Eye System

Δύο βήματα αρκούν για να δεις το βλέμμα σου να μεταμορφώνεται. Πρώτα συσφύγγεις και μετά ‘ενισχύεις την απαλότητα της περιοχής για άψογο αποτέλεσμα.

Darphin Wrinkle Corrective Eye Contour Cream

Επαναφέρει τη φυσική λάμψη και απκαθιστά την ελαστικότητα της ευαίσθητης περιοχής των ματιών.

Kiehl’s Powerful Wrinkle Reducing Eye Cream

Βελτιώνει την όψη των ρυτίδων, την ελαστικότητα και την υφή της περιοχής.

SkinCeuticals AOX+ Eye Gel

Δρα κατά της φωτογήρανσης και βοηθά πολύ στους μαύρους κύκλους και τη θαμπή όψη.

L’Oreal Paris RevitaLift Magic BlurAnti-Ageing Moisturiser

Μειώνει τις λεπτές γραμμές έκφρασης και ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου στην περιοχή.

How to apply: Πολλές γυναίκες κάνουν λάθος στην εφαρμογή της κρέμας ματιών με αποτέλεσμα να μυην έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εσύ ξεκίνα να τη βάζεις σωστά κάνοντας κυκλικές κινήσεις γύρω από τα μάτια και συγκεκριμένα στο τόξο τους, εκεί που νιώθεις με τα δάχτυλά σου το κόκκαλο.