BEAUTY TIPS

Ένα μικρό μυστικό για τέλειες βλεφαρίδες

Ακόμα κι αν είσαι από εκείνες -τις λίγες πια- που δεν είναι φανατικές με το μακιγιάζ, μέσα στα λίγα καλλυντικά που θα έχει το νεσεσέρ σου θα βρίσκεται σίγουρα ένα mascara. Ακόμα και το no makeup look, μερικές στρώσεις από το μαύρο mascara τις χρειάζεται. Εξάλλου, οι πυκνές, με όγκο και καμπυλωτές βλεφαρίδες κάνουν το βλέμμα ακαταμάχητο, με όποιο μακιγιάζ κι αν έχεις επιλέξει.

Αν ψάχνεις ακόμα τρόπους, εκτός από ένα καλό mascara, για να τονίσεις λίγο περισσότερο τις βλεφαρίδες σου, εδώ σου έχω ένα μικρό κόλπο που αν το κάνεις πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική και το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

Αυτό που χρειάζεσαι είναι το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες σου και το σεσουάρ που στεγνώνεις στα μαλλιά. Όταν τελειώσεις με το χτένισμά σου, πάρε το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες σου και κράτησέ το για 15 δευτερόλεπτα κάτω από τον ζεστό αέρα που βγάζει το σεσουάρ. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήσέ το κανονικά στις βλεφαρίδες σου, με μεγάλη όμως προσοχή για να μην καείς. Τώρα, βάλε κανονικά μερικές στρώσεις mascara και έτοιμες οι βλεφαρίδες.

Μην αφήσεις το ψαλίδι παραπάνω στον ζεστό αέρα, αλλά ούτε να κρυώσει. Το κόλπο λειτουργεί με τη θερμότητα, όπως αυτή λειτουργεί και στα μαλλιά.

 

Αν είσαι πολύ προσεκτική, τότε κάνε μία δοκιμή. Θα δεις τις βλεφαρίδες σου και δεν θα το πιστεύεις.