BEAUTY TIPS

Πρέπει να δεις τον τρόπο που η Victoria Beckham ανανεώνει το μακιγιάζ της

Η Victoria Beckham έχει τελευταία επιδείξει ιδιαίτερο ζήλο στα makeup tutorials και προφανώς η συνεργασία της με την Estée Lauder είναι ο βασικός λόγος. Εδώ και μερικά χρόνια έχει τη δική της σειρά με προϊόντα μακιγιάζ, την Vicotria Beckham x Estée Lauder, η οποία έχει δημιουργηθεί με βάση τις ανάγκες και τις επιλογές του μακιγιάζ της ίδιας.

Επομένως, αν σου αρέσει ο τρόπος που η Victoria Beckham βάφεται, αυτό το mini makeup tutorial θα σου φανεί πολύ χρήσιμο. Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας βιντεοσκόπησε το tutorial στο μπάνιο ενός αεροπλάνου και πρέπει να δεις τις κινήσεις της. Με βάση αυτές μπορείς να φτιάξεις το νεσεσέρ της τσάντας σου που θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς όποτε και όπου θέλεις μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. 

Αρχικά, αυτό που χρειάζεσαι είναι λάμψη, ειδικά αν σου λείπει ο ύπνος. Λίγες δόσεις από ένα illuminator στα σημεία, θα χαρίσουν στο πρόσωπό σου αυτό που έχει ανάγκη. Στη συνέχεια, πρόσθεσε αρκετές δόσεις mascara για να τονίσεις και να ζωντανέψεις το βλέμμα σου. Στο πρόσωπο δώσε λίγο χρώμα με ένα bronzer και αν έχεις λιπαρό δέρμα, έστω και κατά τόπους, δοκίμασε μία πούδρα τοπικά. Στα χείλη ένα ενυδατικό gloss σε μία φυσική απόχρωση (το glitter φυσικά επιτρέπεται) είναι ό,τι πρέπει. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα tinted lip balm. Φτιάξε ένα μικρό νεσεσέρ με αυτά και θα είσαι πάντα φρέσκια και λαμπερή, ακόμα και μέσα σε μία κουραστική πτήση.

 

instagram.com/victoriabeckham