HAIR STYLE

Η Τάμτα με το πιο κομψό μακιγιάζ που την έχεις δει ποτέ

Θα μπορούσες πολύ εύκολα να χαρακτηρίσεις την Τάμτα ως icon όσον αφορά στη μόδα αλλά και στην ομορφιά. Έχει πάντα κάτι καινούριο να σου δείξει και ομολογουμένως ο τρόπος της είναι μοναδικός. Μπορεί να τη δεις με ένα απλό ponytail τη μία και την άλλη με έναν τεράστιο, edgy κότσο και να δείχνει το ίδιο άνετη.

Ακόμα μία απόδειξη ότι η Τάμτα είναι χαμαιλέοντας των trends είναι η πρόσφατη φωτογραφία με την ίδια να θυμίζει classy lady περασμένων δεκαετιών. Τίποτα δεν φάνηκε θα σε ξενίσει πάνω της. Το earthy-bronze smokey eye makeyup σε συνδυασμό με την berry απόχρωση στα χείλη της έρχονται σε τέλεια αρμονία με το υπέρκομψο σινιόν της.

Πρόκειται για ένα από τα πιο κομψά beauty looks που την έχεις δει και σίγουρα δεν έχεις λόγο να σχολιάσεις αρνητικά. Η Τάμτα ξέρει να μετατρέπεται από pop star σε chic lady και τούμπαλιν.

A photo posted by Tamta (@officialtamta) on

Δοκίμασε κι εσύ την πρόταση της Τάμτα για μία chic εμφάνιση.

How to:

Μάτια

Πέρασε ένα μαλακό καφέ μολύβι στο περίγραμμα του ματιού (πάνω και κάτω). Με μία pinky καφέ σκιά σβήσε απαλά τη γραμμή του μολυβιού και συνέχισε βάφοντας όλο το καπάκι. Κάνε μία ελαφριά μύτη στην εξωτερική γωνία ενώ πρέπει να περάσεις το ίδιο χρώμα και στην κάτω γραμμή των ματιών. Ολοκλήρωσε με 2-3 στρώσεις mascara.

Χρησιμοοίησηε την Naked3 παλέτα της Urban Decay για να βρεις την ιδανική απόχρωση για το δικό σου χρώμα ματιών.

 

 

Χείλη

Τα χείλη σου πρέπει να είναι καλοσχηματισμένα, γι’ αυτό καλό είναι να χρησιμοποιήσεις περίγραμμα. Φρόντισε να είναι πολύ κοντά στην απόχρωση του lipstick που θα επιλέξεις γιατί δεν πρέπει να φαίνεται. Προτίμησε glossy ή creamy υφή στο κραγιόν.

Για άψογα χείλη, δοκίμασε το Rouge Tuxedo Rouge Volupté Shine Oil-in-Stick Lipstick του Yves Saint Laurent.