ΠΡΟΣΩΠΟ

Τα μυστικά για να διατηρήσεις νεανική την επιδερμίδα σου

Όταν τα 30 πλησιάζουν, οι περισσότερες γυναίκες αρχίζουν να ασχολούνται περισσότερο με την περιποίηση του προσώπου. Μέχρι τότε μία απλή ενυδατική κρέμα και ένας καλός καθαρισμός ήταν παραπάνω από αρκετά για μία λαμπερή επιδερμίδα. Σταδιακά, όμως, η φυσική νεότητα της επιδερμίδας αρχίζει να χάνεται και οι παράγοντες που το προκαλούν είναι πολλοί, άλλοι αναπόφευκτοι κι άλλοι όχι.

Το πέρασμα του χρόνου ανήκει στην πρώτη κατηγορία και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να τον σταματήσεις. Μπορείς όμως να παρατείνεις τη δράση του, αρχίζοντας να σκέφτεσαι πιο σοβαρά τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου. Και το καμπανάκι που σου υπενθυμίζει ότι είναι καιρός να αρχίσεις να σκέφτεσαι πιο σοβαρά πια τον όρο αντιγήρανση χτυπάει όταν οι πρώτες γραμμές και ρυτίδες –ακόμα κι αν είναι έκφρασης- αρχίζουν να αγνοφαίνονται.

Πρόκειται για μία περίοδο που όλες οι γυναίκες περνάνε, επομένως θα συμβεί και σε μένα και σε σένα. Δεν έχεις, παρά να τον αντιμετωπίσεις και να φροντίσεις να γίνει σωστά κι αποτελεσματικά. Δεν χρειάζεται ούτε πανικός, ούτε αδιαφορία, μόνο λίγη προσοχή παραπάνω στην επιλογή των προϊόντων για να καταφέρεις να διατηρήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο τη νεανική σου όψη.

Για να το πετύχεις αυτό χρειάζονται 2 βασικοί παράγοντες στους οποίους πρέπει να επενδύσεις: το κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ. Το καθένα ξεχωριστά και όλα μαζί σε συνδυασμό είναι αυτά που κρατούν την επιδερμίδα σου σφριγηλή και λαμπερή. Τη στιγμή που οι πρώτες γραμμές και οι ρυτίδες θα κάνουν την εμφάνισή τους, σημαίνει ότι η επιδερμίδα σου έχει αρχίσει να στερείται αυτών και σου ζητάει να τα ενισχύσεις. Γι’ αυτό δεν πρέπει να σπαταλάς το χρόνο σου πια σε μία απλή ενυδατική. Αντίθετα, πρέπει να επενδύσεις σε μία αντιγηραντική κρέμα που θα καλύπτει τις ανάγκες του προσώπου σου, είτε προληπτικά, είτε διορθωτικά.

Φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παραμελήσεις τη σωστή και βαθιά ενυδάτωση, απαραίτητη σε κάθε ηλικία και η βάση για μία νεανική επιδερμίδα. Ξεκίνα, βρίσκοντας τη σωστή ενυδατική προσώπου, εμπλουτισμένη με συστατικά που θα προσφέρουν στο πρόσωπό σου ότι έχει ανάγκη. Θα το ενυδατώνουν, θα ενεργοποιήσουν την παραγωγή κολλαγόνου και θα το βοηθήσουν να αναπληρώνει το υαλουρονικό οξύ, η έλλειψη του οποίου είναι υπεύθυνη για τις ρυτίδες.

 

Μη σπαταλάς το χρόνο σου σε προϊόντα που δεν είναι αποτελεσματικά και δεν ‘’εργάζονται’’ σκληρά για την επιδερμίδα σου. Δοκίμασε την 24ωρη κρέμα προσώπου Lift Effect Cream με Golden Mastic από την αντιγηραντική σειρά της Cleria και κάλυψε κάθε ανάγκης της επιδερμίδας σου. Εμπλουτισμένη με το δραστικό Golden Mastic Oil, η αντιγηραντική κρέμα της Cleria αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη σφριγηλότητα και ενισχύει το περίγραμμα του προσώπου.Μην ξεχνάς ότι το Golden Mastic Oil της Cleria που περιέχεi η Lift Effect Cream είναι υπέυθυνο για την ενίχυση της Klotho, της πρωτεΐνης της νεότητας. Δηλαδή ό,τι ακριβώς χριεάζετα η επιδερμίδα σου για να διατηρήσει τη φρεσκάδα και τη λάμψη της. 

Με τη χρήση της Lift Effect Cream, οι ρυτίδες θα αρχίζουν να μειώνονται, ενώ η επιδερμίδα σου θα επανακτήσει σταδιακά τον χαμένο της όγκο. Επιπλέον,  η αντιοξειδωτική της δράση σε προφυλάσσει από τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες καταστρέφουν τη σωστή λειτουργία των κυττάρων, επομένως εμποδίζουν την ανανέωσή τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μία επιδερμίδα θαμπή που δεν είναι ανεκτή από καμία γυναίκα σε καμία ηλικία.

Τώρα που ξέρεις τι ακριβώς χρειάζεται για να έχεις για πιο πολλά χρόνια νεανική όψη, δεν χρειάζεται να περιμένεις να δεις τα σημάδια για να αντιδράσεις. Ξεκίνα με την Cleria Lift Effect Cream με Golden Mastic και προφύλαξε την επιδερμίδα σου από τους παράγοντες που την γερνούν. Φέρσου και στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών με τον ίδιο τρόπο και χρησιμοποίησε την Eye Perfection Cream με Golden Mastic Oil. Μην ξεχνάς ότι τα μάτια σου είναι τα πρώτα που μαρτυρούν το πέρασμα του χρόνου και προφανώς δεν μπορείς να τα αμελήσεις.

Extra tips:

Ποτέ μην προσπερνάς τον καθαρισμό της επιδερμίδας σου. Η δική μου αγαπημένη συνήθεια είναι το Refreshing Micellar Water που απομακρύνει τους ρύπους, αφαιρεί απαλά το μακιγιάζ, αφήνει μία αίσθηση φρεσκάδας στην επιδερμίδα και την προετοιμάζει κατάλληλα για να βάλω την ενυδατική κρέμα.

Συμπτώματα της γήρανσης της επιδερμίδας είναι οι πανάδες και οι δυσχρωμίες,  που όμως εξομαλύνονται και προλαμβάνονται με το Cleria Atni-Spot Serum.

Σου θυμίζω ότι η χρήση αντιγηραντικής κρέμας λειτουργεί και προληπτικά για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Έτσι, η επιδερμίδα σου θα παραμείνει λαμπερή και φρέσκια με όψη νεανική, ανεξάρτητα από την ηλικία.

Αφού ξεκινήσεις με την αντιγηραντική περιποίηση του προσώπου, προσπάθησε να τη συνδυάσεις και με μία σωστή και ισορροπημένη διατροφή, η οποία μαζί με τη δράση των προϊόντων θα συμβάλλει τα μέγιστα για ένα νεανικό πρόσωπο.

Τέλος, ρύθμισε το άγχος σου. Ξέρω ότι ακούγεται τόσο εύκολο και είναι τόσο δύσκολο να γίνει, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να βρεις τρόπο να το μειώσεις ή να μην το αφήνεις να σε επηρεάσει γιατί εκτός από την ψυχολογία, έχει αντίκτυπο και στην επιδερμίδα.