ΠΡΟΣΩΠΟ

Τα must-have beauty products του καλοκαιριού που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου

Δες τι δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου για να λάμψεις φέτος το καλοκαίρι! Η ERRE DUE έχει ό,τι χρειάζεσαι για ένα summer makeup look που θα σε συνοδεύσει στις διακοπές κι όχι μόνο.

Bronzing Powder

 

Για φυσικό ηλιοκαμένο look, βρες μία απαλή πούδρα με μεταξένια υφή. Αν αυτή περιέχει και μικροσφαιρίδια πέρλας είναι ιδανική, γιατί θα σου χαρίσει τέλειο φυσικό, ηλιοκαμένο αποτέλεσμα με ιριδισμούς. Ανακαλύψαμε την My Bronzing Powder και τις Bronzing Pearls της ERRE DUE, που τα έχουν όλα. Χάρισε λοιπόν στην επιδερμίδα σου ένα παιχνίδισμα φωτοσκιάσεων!

Πόνταρε στις σκιές

Αν αναζητάς ένα πιο matte αποτέλεσμα στο βλέμμα αλλά σου αρέσουν και οι satin υφές, δοκίμασε την Eye Shadow Palette της ERRE DUE. Αυτό που θα εκτιμήσεις είναι ότι κάθε παλέτα σου προσφέρει μια δεκαπλή επιλογή αποχρώσεων και υφών για να κάνεις αναρίθμητους χρωματικούς συνδυασμούς. Με μια παλέτα τα έχεις όλα!

Για εξοικονόμηση χώρου στο νεσεσέρ σου, διάλεξε διπλές σκιές. Οι Luminous Duo Eye Shadow της ERRE DUE με μεταξένια υφή και σταθερό αποτέλεσμα με διάρκεια, προσφέρουν δύο αποχρώσεις για να τις φορέσεις μόνες τους ή σ συνδυασμό. Ένα έξυπνο tip για έξτρα διάρκεια και μεγαλύτερη ένταση στο χρώμα είναι να βρέξεις το πινελάκι σου πριν την εφαρμογή.

Αν προτιμάς έντονο μεταλλικό αποτέλεσμα με διάρκεια, τότε οι υγρές σκιές από τη σειρά Liquid Metallic Eye Shadow της ERRE DUE είναι αυτό που ψάχνεις.

Extra tip για να τονίσεις χρωματικά το μεταλλικό αποτέλεσμα, είναι να φορέσεις το Long Lasting Eye Liner της ERRE DUE. Το ειδικό βουρτσάκι του προσφέρει εύκολη εφαρμογή ακόμη και για σένα που δεν ”το ’χεις” με τις γραμμές!

Παιχνιδιάρικες βλεφαρίδες

 

Ένα εντυπωσιακό και εκφραστικό βλέμμα απαιτεί μία καλή mascara. Σημαντικό είναι να προσέξεις να μην κολλάνε οι βλεφαρίδες μεταξύ τους αλλά και να έχουν όγκο. Το ερευνήσαμε και ανακαλύψαμε την Marvelash Effect Mascara της ERRE DUE. Στα συν είναι ότι περιέχει keratrix και widelash, συστατικά που αναπλάθουν τις ταλαιπωρημένες βλεφαρίδες. Η funky συσκευασία της, την κάνει must-have make-up item για κάθε beauty-addict!

Και επειδή είναι καλοκαίρι παίξε με τα χρώματα, μην μένεις μόνο στο μαύρο. Χρωμάτισε τις βλεφαρίδες σου με τα υπέροχα χρώματα που διαθέτει. Έτσι, εκτός από εντυπωσιακό όγκο, καμπύλη και μήκος, θα έχεις και πολύ χρώμα.

Χείλη για φίλημα

 

Βάλε στο νεσεσέρ σου ένα κραγιόν, πρακτικό στην εφαρμογή και με μεγάλη διάρκεια. Η ERRE DUE λάνσαρε ένα νέο κραγιόν σε μορφή πούδρας, το Express Powder Lip Color και φυσικά το δοκιμάσαμε. Βρήκαμε τέλεια χρώματα με ματ ή μεταλλικό αποτέλεσμα και μας εντυπωσίασε το ειδικά σχηματισμένο σφουγγαράκι του γιατί αγκαλιάζει τα χείλη και απλώνει ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεσαι μόνο με ένα πέρασμα. Μη διστάσεις να το δοκιμάσεις!

Μην μπερδεύεσαι με το ρουζ

Ένα ακόμη προϊόν που δεν πρέπει ποτέ να αφήσεις έξω από το νεσεσέρ σου είναι το ρουζ. Το My Fancy Blush της ERRE DUE με τρία χρώματα σε ένα, είναι η λύση, γιατί μπορούν να φορεθούν μόνα τους ή σε συνδυασμό, για όψη υγείας στα ζυγωματικά σου.

Μην ξεχνάς τα περιποιημένα νύχια

 

Βρες βερνίκια με πλούσιο χρώμα και λάμψη στη σειρά Exclusive Nail Lacquer της ERRE DUE ή αν βιάζεσαι δοκίμασε τα Last Minute Nail Lacquer που στεγνώνουν γρήγορα. Και στις δύο σειρές θα βρεις φανταστικά χρώματα που θα λατρέψεις και αυτό το καλοκαίρι.