SHOPPING

Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες για τις πρώτες ρυτίδες

Στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη και κοιτάς με γουρλωμένα μάτια το μέτωπό σου. Μόλις εμφανίστηκε η πρώτη σου ρυτίδα. Ναι, έκφρασης είναι αλλά παραμένει ρυτίδα και πρέπει να την πολεμήσεις, αυτή και τις φίλες της που μπορεί να έρθουν για σουαρέ.

Θα τις υποστούμε, δε γίνεται να κάνουμε τα στραβά μάτια. Η ενυδατική σου θα είναι το άλφα και το ωμέγα. Θα την αφήσεις δίπλα στο κρεβάτι σου και θα την χρησιμοποιείς καθημερινά.

Αυτή τη ρουτίνα τη χρειάζεσαι. Όσο περνούν τα χρόνια θα συνειδητοποιείς πόσο αναγκαία ήταν. Οι πρώτες ρυτίδες θα ”χτυπηθούν” στη ρίζα τους.

Βρήκαμε ενυδατικές για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Για να μπορέσεις να αποφασίσεις καλό θα ήταν να πας στο φαρμακείο και να ζητήσεις δείγματα από αυτές που κρίνεις πως σου κάνουν. Δοκιμάζεις και μετά κάνεις την αγορά.

Αντιγηραντική κρέμα νύχτας Frezyderm, -30% >>> 18.35

 

Αντιγηραντική κρέμα νύχτας εμπλουτισμένη με ρετινόλη, που μειώνει ορατά τα πρώτα σημάδια γήρανσης και τις ρυτίδες και βιταμίνη Ε που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες

Ενυδατική 24ώρη Korres, -44% >>> 12.48

 

Για τις πρώτες γραμμές και για τις θαμπές επιδερμίδες με τραχιά υφή που έχουν χάσει την λάμψη τους. Το έλαιο από τριαντάφυλλο είναι πλούσιο σε λινολεϊκό και λινολενικό οξύ, κάτι που του προσδίδει σημαντικές αναπλαστικές, ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες, ενώ ταυτόχρονα σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα. Συντελεί στην αναδόμηση των κυττάρων, βελτιώνοντας την υφή της επιδερμίδας.

Ενυδατική για ευαίσθητες επιδερμίδες Lierac, -29% >>> 28.33

 

Πλούσια και λαχταριστή κρέμα που ρυθμίζει την ενυδάτωση, προστατεύει, ανακουφίζει και καταπραΰνει από το πρώτο λεπτό τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Αποτελεσματική προστασία και αισθητή άνεση. Η επιδερμίδα ηρεμεί και ανακουφίζεται.

Αντιοξειδωτικός ορός εντατικής ανάπλασης Eva Belle, -30% >>> 11.49

 

Αντιοξειδωτικός ορός εντατικής ανάπλασης προσώπου και λαιμού. Με ισοφλαβόνες σόγιας, κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες C & E. Συγκρατεί την υγρασία της επιδερμίδας αναπλάθοντάς τη σε κυτταρικό επίπεδο. Γεμίζει και λειαίνει τις βαθιές ρυτίδες. Προλαμβάνει τη φωτογήρανση και την πρόωρη γήρανση εξαιτίας της οξειδωτικής φθοράς. Βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Ενυδατική νύχτας Decleor, -20% >>> 44

 

Ειδικά σχεδιασμένη κρέμα, με πλούσια, μεταξένια υφή, δρα στο δέρμα και τροφοδοτεί τα επίπεδα ενέργειας του δέρματος και την επικοινωνία των κυττάρων, διατηρεί την θρέψη και τα επίπεδα ενυδάτωσης και προωθεί την ανανέωση του δέρματος. Το Αιθέριο Έλαιο φύλων Νερατζιάς, με καταπραϋντικές ιδιότητες, παίζει τον ρόλο του μεταφορέα για τα άλλα ενεργά συστατικά και παρέχει βελτιωμένα αποτελέσματα.

Ενυδατική για λιπαρό δέρμα Avene, -33% >>> 20.09

 

Προλαμβάνει και διορθώνει τις πρώτες ρυτίδες και προσδίδει στο δέρμα την χαμένη του λάμψη. Τα οφέλη του γαλακτώματος Ystheal+: Αντιγηραντική δράση, αντι-οξειδωτική δράση, καταπραϋντική δράση. Η Emulsion Ysthéal+ ενδείκνυται ειδικά για τις πρώτες ρυτίδες και την απώλεια λάμψης του κανονικού και του μεικτού δέρματος.

Ενυδατική που επαναφέρει την φωτεινότητα Bioderma, -25% >>> 19.93

 

Λεπτόρρευστη κρέμα προσώπου που επαναφέρει την φωτεινότητα της επιδερμίδας. Προλαμβάνει την εμφάνιση των καφέ κηλίδων – πανάδων. Με ενυδατική δράση. Ιδανική βάση μακιγιάζ.

Αντιρυτιδική για μεικτές επιδερμίδες Vichy, -20% >>> 21.52

 

Για τις γυναίκες που αναζητούν περισσότερα από μια απλή αντιρυτιδική, η πρώτη φροντίδα για ιδανική επιδερμίδα. Μειώνει τις πρώτες ρυτίδες, συσφίγγει τους πόρους και χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Ιδανική ακόμη και για την ευαίσθητη επιδερμίδα.