ΠΡΟΣΩΠΟ

Η καμπάνια-σύμμαχος για όλες τις γυναίκες που αγαπούν τη φυσική ομορφιά τους

Το παρακάτω βίντεο, μαζί με backstage φωτογραφίες της νέας φανταστικής καμπάνιας του Ultimune έφτασε στο email μου λίγα λεπτά πριν. Tη Shiseido την αγαπώ για όλα αυτά που πρεσβεύει. Για τη φιλοσοφία της. Για το DNA της. Είναι μια Ιαπωνική εταιρεία καλλυντικών που αγγίζει συναισθήματα και στιγμές. Το Ultimune, είναι ό,τι πιο επαναστατικό έχει δημιουργηθεί στο χώρο της κοσμητολογίας κι έχω προσωπικά δοκιμάσει.

Η Shiseido ερευνά το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος για πάνω από 20 χρόνια. Και το Ultimune είναι ένα προϊόν-θαύμα, που αντιπροσωπεύει όλη τη φιλοσοφία της, ενώ ενισχύει τις φυσικές άμυνες του δέρματος και το βοηθά να αναδείξει (τι άλλο;) τη φυσική ομορφιά του. Εξού κι η νέα ε κ π λ η κ τ ι κ ή καμπάνια, που πρεσβεύει την άμυνα, μέσω των υπέροχων κινήσεων των πολεμικών τεχνών. Η ομορφιά εδώ παίζει με την τέχνη.
Ξέρουμε καλά όλες μας, ότι οι πολεμικές τέχνες, έχοντας βαθιές ρίζες στην ιαπωνική κουλτούρα, συνδυάζουν την απόλυτη ακρίβεια με την εσωτερική δύναμη. Γι’ αυτό τον λόγο αποτέλεσε έμπνευση για τη Νο1 καινοτομία ομορφιάς της Shiseido, το ULTIMUNE Power Infusing Concentrate. Όπως ακριβώς λειτουργεί κι ένας εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών, έτσι και το Ultimune που εφαρμόζεται πριν το serum, ενεργοποιεί τους εσωτερικούς μηχανισμούς άμυνας του δέρματος, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση εξωτερικών και εσωτερικών επιθέσεων με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο (φανταστικό;).
Χρησιμοποιώντας το Ultimune καθημερινά, το δέρμα γίνεται ακόμη πιο δυνατό. Η Αυτό-άμυνα του Δέρματος γεννιέται και η φυσική λάμψη ξεχωρίζει.
Σήμερα, η Shiseido τιμά την πολύχρονη ιαπωνική κουλτούρα, με ένα νέο βίντεο που σπάει τους κλασσικούς κώδικες ομορφιάς της κλασσικής διαφήμισης. Σύγχρονη και εκλεπτυσμένη, αυτή η νέα καμπάνια αποκαλύπτει αν μη τι άλλο, μία ισχυρή, κομψή και έντονα συμβολική απεικόνιση, ταυτόσημη με την παράδοση της μάρκας στο να συνδυάζει την τέχνη με την επιστήμη.

Μία χορογραφία υψηλής ακρίβειας

Η καμπάνια απεικονίζει επίσης την ιστορία πίσω από τη συνάντηση του Jacob Sutton -ενός σκηνοθέτη που κινηματογραφεί και εκθειάζει την κίνηση εδώ και πολλά χρόνια- και των Ιαπώνων καλλιτεχνών AyaBambi, των οποίων οι εξαιρετικά ακριβείς κινήσεις προσφέρουν μία νέα, ισχυρή ερμηνεία στις πολεμικές τέχνες. Μέσα από μια ρομποτική αλλά ταυτόχρονα εκπληκτικά ρευστή χορογραφία, το ζευγάρι αναπαριστά τις κινήσεις του καράτε και του Kung-fu. «Παρακολουθούσαμε μανιωδώς Video με καράτε στο YouTube πριν ενώσουμε τις κινήσεις με το δικό μας στυλ. Ήταν μια υπέροχη πρόκληση», δήλωσαν οι ευφάνταστοι AyaBambi. Η ομάδα εργάστηκε σχεδόν αθόρυβα, σαν να ήταν με κάποιο μαγικό τρόπο σε θέση να προβλέψει τις προσδοκίες του άλλου.

Ένα δυνατό φιλμ που υπνωτίζει

Γυρισμένη σε ασπρόμαυρο φόντο με σκοπό να τονίσει την τελειότητα των κινήσεων του κάθε ζευγαριού, το video παρουσιάζει τις AyaBambi ντυμένες με δερμάτινα ρούχα σε αυστηρές γεωμετρικές γραμμές, εμπνευσμένα από Γιαπωνέζους σαμουράι. Τόσο αυστηρά και δομημένα όπως οι γραμμές του eyeliner τους, τα κοστούμια του ζευγαριού ζωντανεύουν καθώς η χορογραφία ξεδιπλώνεται, ενώ η κίνηση από τα ανάλαφρα πέπλα δημιουργεί μια αιθέρια αύρα. Μετά την υπόκλιση οι δύο καλλιτέχνιδες συμμετέχουν σε έναν μεθυστικό χορό, τόσο τέλεια συγχρονισμένο, που η καθεμιά δείχνει σαν να είναι η οπτική αντανάκλαση της άλλης.

Αυτό το φιλμ αποτελεί ύμνο σε μία καινοτομία ομορφιάς, όπως είναι το ULTIMUNE Power Infusing Concentrate, την έννοια της αυτοάμυνας του δέρματος και της έμφυτης δύναμης της κάθε γυναίκας.

YΓ: Η νέα καμπάνια του Ultimune της Shiseido απευθύνεται σε σένα φίλη μου, σε κάθε γυναίκα που υπερασπίζεται και μάχεται για την ομορφιά της, καθώς ενισχύει τις φυσικές δυνάμεις άμυνας του δέρματός της και βοηθάει στο να αναδειχθεί η φυσική ομορφιά και λάμψη.

 Stay tuned…