ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Ξεκούραστο βλέμμα από το πρωί ως το βράδυ με μία κίνηση

Το βλέμμα είναι το πρώτο που μαρτυρά την κούραση και την έλλειψη ύπνου. Πρησμένα μάτια, μαύροι κύκλοι και κουρασμένη όψη είναι τα σημάδια που πρέπει να καταπολεμήσεις για να έχεις επιτέλους ένα φωτεινό βλέμμα από την ώρα που ξυπνάς μέχρι να πας ξανά για ύπνο.

Πώς όμως θα αναζωογονήσεις και θα ενυδατώσεις την ευαίσθητη περιοχή των ματιών; Πλέον αρκεί ένα προϊόν και μία γρήγορη κίνηση και τα μάτια σου θα φωτίσουν άμεσα ενώ θα μείνουν ενυδατωμένα και ξεκούραστα όλη μέρα. Η κρέμα ματιών της Clinique είναι το πολυεργαλείο που χρειάζεσαι για την περιοχή αυτή του προσώπου σου. Με απαλή σύνθεση φωτίζει, ξυπνά και αναζωογονεί τα κουρασμένα μάτια καθώς μειώνει το πρήξιμο στην περιοχή χάρη στο καινοτόμο απλικατέρ που σου κάνει ελαφρύ μασάζ. Τα μάτια σου είναι έτοιμα για το μακιγιάζ σου.

 

Πώς λειτουργεί:

Ένα μίγμα από 7 pep-τίδια βοηθούν να διατηρηθεί το κολλαγόνο που απειλείται από το στρες, την κούραση και την έλλειψη ύπνου. Ο συνδυασμός καταπραϋντικών και αναζωογονητικών συστατικών βοηθούν την περιοχή των ματιών να παραμείνει ήρεμη και ισορροπημένη για να αντιμετωπίσει τα πάντα. Οι ερεθισμοί και το πρήξιμο εξαφανίζονται, ενώ οι μαύροι κύκλοι μειώνονται χάρη σε συστατικά που μειώνουν τα υπερβάλλοντα υγρά στη λεπτή επιδερμίδα κάτω από τα μάτια.

Ξέχνα για πάντα την όψη των κουρασμένων ματιών με την υπέροχη Pep-Start Κρέμα Ματιών, το super εργαλείο της Clinique για ένα καθαρό, νεανικό και φωτεινό βλέμμα.