MAKEUP

5 mascaras που πρέπει να δοκιμάσεις

Ακόμα κι αν είσαι από εκείνες που δεν έχουν ιδέα τι θα πει highlighter, που νομίζουν ότι το contouring είναι ένα application στο κινητό (αποκλείεται), δεν μπορεί να μην έχεις έστω κι ένα mascara στο νεσεσέρ σου. Είναι ένα από τα basics στο μακιγιάζ και φοριέται άνετα από το πρωί ως το βράδυ. Ένα καλό mascara είναι απαραίτητο είτε επιλέξεις ένα fresh & natural μακιγιάζ, είτε θες να κάνεις smokey eyes αφού μερικές μόνο στρώσεις αρκούν για να αναδείξεις όλο το μακιγιάζ και να τονίσεις το βλέμμα σου.

Φυσικά ξέρεις ότι η καθεμία έχει διαφορετικές ανάγκες, αφού άλλες θέλουν όγκο, άλλες μήκος, άλλες να τις κάνουν πιο πυκνές ή ακόμα και συνδυασμό αυτών. Όποια κι αν είναι η δική σου ανάγκη, μόνο μία δοκιμή θα σε πείσει για την ιδανική. Την επόμενη φορά που θα αναζητήσεις το ιδανικό mascara, τότε ξεκίνα με τα παρακάτω.

Η Lash Power Flutter-to-Full Mascara της Clinique είναι αυτό που χρειάζεσαι για να δώσεις στο βλέμμα σου περισσότερη ένταση και να κάνεις τις βλεφαρίδες σου πυκνές και μακριές.

Η Better Than Sex Waterproof Mascara της Too Faced είναι αδιάβροχη και νομίζω θα την ερωτευτείς από την πρώτη κιόλας δοκιμή. Χαρίζει ένα full-effect αποτέλεσμα που θα κάνεις τις βλεφαρίδες το επίκεντρο του μακιγιάζ.

Για βλεφαρίδες μακριές και με όγκο, δοκίμασε την Lash Hero Mascara της The Body Shop.

H Monsieur Big είναι ακόμα ένα mascara της Lancôme που θα πάθεις εμμονή όταν το δοκιμάσεις. Γεμίζει τις βλεφαρίδες σου με έναν μοναδικό τρόπο και απογειώνουν το eye makeup.

Η Avon έχει στη συλλογή μακιγιάζ το Wash-Off Waterproof Mascara που εκτός του ότι θα σου χαρίσει βλεφαρίδες γεμάτες και μακριές, θα διαρκέσει όλη μέρα χωρίς να κάνει κόμπους.