MAKEUP

Βρες το highlighter που σου ταιριάζει ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλλυντικά που έχουν γίνει hot trend στον κόσμο της ομορφιάς και έχουν κερδίσει επάξια μία θέση στην καρδιά και στο νεσεσέρ μας. Ο λόγος για το highlighter που χαρίζει λάμψη και δημιουργεί τις πολυπόθητες γυαλάδες στα ψηλά σημεία του προσώπου μας, όπως τα ζυγωματικά, το κόκκαλο της μύτης, τα χείλη, κάνοντας το πρόσωπό μας να ακτινοβολεί.

Κι ενώ στην αρχή τουλάχιστον τα πράγματα ήταν απλά μιας και υπήρχε μόνο μία απόχρωση για highlighting, τα δεδομένα όσο περνάει ο καιρός αλλάζουν και τα beauty brands ενισχύουν τα «οπλοστάσια» των highlighters τους με νέες αποχρώσεις και υφές για κάθε γούστο, τόνο και τύπο επιδερμίδας. Και μέσα σε όλο αυτό το beauty χάος το ερώτημα είναι ένα: Ποια είναι η απόχρωση highlighter που μου ταιριάζει;

Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα

Προτίμησε ένα highlighter με ασημί, απαλές ροδακινί ή ροζ αποχρώσεις

A post shared by Too Faced Cosmetics (@toofaced) on

Diamond Light Highlighter της Too Faced: Ένα προϊόν λάμψης που μιμείται τέλεια την εκθαμβωτική λάμψη των διαμαντιών και φωτίζει την επιδερμίδα σου με λάμψη από διαμάντια, συνδυάζοντας τις ροζ, μπλε και κίτρινες αποχρώσεις για να δημιουργήσεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Αν έχεις μεσαία επιδερμίδα

Προτίμησε ένα highlighter σε ζεστές αποχρώσεις όπως σαμπανί, rose-gold

Master Chrome από τη Maybelline: Ενισχυμένα με περλέ χρωστικές που αντανακλούν το φως όσο τίποτα και καλύπτουν τα ζυγωματικά σου με ένα μεταλλικό πέπλο και χρώμα τόσο όσο χρειάζεται.

Αν έχεις πιο σκούρα επιδερμίδα

Προτίμησε ένα highlighter σε  bronze, χρυσές, καφέ-χάλκινες (copper) αποχρώσεις

Custom Glow Drops Liquid Highlighter Makeup από τη Lancôme: 4 υγρά highlighter που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους ή να συνδυαστούν με το foundation σου δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό, προσαρμοσμένο χρώμα.