ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ που θέλεις να έχεις στο νεσεσέρ σου

Ο οίκος Dolce & Gabbana ξέρει πώς να μας κάνει κάθε φορά να εθιζόμαστε με κάθε νέα του beauty άφιξη. Αυτή τη φορά, αντλώντας έμπνευση από έναν ανοιξιάτικο κήπο της Σικελίας, δημιουργεί τη νέα συλλογή μακιγιάζ του,  Dolce Garden, προ(σ)καλώντας μας να ανακαλύψουμε την φυσική ομορφιά των φρέσκων ανθισμένων τριαντάφυλλων στο μακιγιάζ μας.

Η spring collection του εμβληματικού Οίκου περιλαμβάνει την παλέτα της σειράς Dolce Garden που χαρίζει μια φρέσκια λάμψη στα ζυγωματικά, με star limited edition προϊόν, το Rosa Duchessa Provocative 40, που στην ουσία είναι ένα ρουζ σε σχήμα τριαντάφυλλου σε ροζ τόνους.

 

Παράλληλα, τα χείλη ντύνονται με τη νέα σειρά των κραγιόν Dolce Matte που μετατρέπονται σε μια φρέσκια και ρόδινη παλέτα. Μπορείς να επιλέξεις την έντονη κοραλί απόχρωση του Dolce Ibiscus, την έντονη φούξια απόχρωση με μεταλλικά στοιχεία του Dolce Orchid καθώς και το απαλό περλέ nude Dolce Peony για φυσικά σαρκώδη χείλη.

 

Για τα μάτια, η παλέτα Eyeshadow Quad της σειράς, περιλαμβάνει δύο λαμπερές αποχρώσεις ροζ, μία απαλή nude απόχρωση και μια πιο ζεστή καφέ, που έρχονται να δώσουν ένταση με μια χρωματική διαβάθμιση, τοποθετημένες πάνω από το βλέφαρο, ενώ το eyeliner της σειράς, Emotioneyes High Definition Eyeliner Stylo σε απόχρωση Terra, δίνει την extra απαραίτητη ένταση στο βλέμμα, διατηρώντας το απαλό, ενώ παράλληλα τα φρύδια είναι έντονα και τέλεια σχηματισμένα.

 

Την σειρά ολοκληρώνουν τα βερνίκια, Nail Lacquer, σε αποχρώσεις του ιβίσκου, της ορχιδέας και του ροζ, προσθέτοντας λάμψη και ένα ρομαντικό twist στο συνολικό look σου.

Last but not least: Βάλε την τελευταία πινελιά στο look σου ψεκάζοντας με το νέο θηλυκό και άκρως λουλουδάτο άρωμα του οίκου Dolce & Gabbana, Dolce Garden Eau de Parfum, που μοιάζει με ένα υπέροχο ανθισμένο λουλούδι (βλέποντας το ειδικά σχεδιασμένο μπουκάλι του).