BEAUTY TIPS

Το μυστικό για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται πιο μεγάλα

Το περίγραμμα στο κάτω μέρος των ματιών σου είναι ένα σημείο στο οποίο μάλλον δεν έδινες πολύ σημασία μέχρι σήμερα, όσον αφορά στο μακιγιάζ. Τα makeup trends, ωστόσο, το έχουν αναδείξει αφού οι makeup artists το χρησιμοποιούν πια για να μεταμορφώσουν το βλέμμα και να κάνουν τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα.

Το νέο trend λοιπόν oνομάζεται ”brassy undereye” και είναι εδώ για να σε βοηθήσει να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα με μία μόνο κίνηση. Ξεχνάς λοιπόν το smudgy μαύρο liner που χρησιμοποιούσες μέχρι σήμερα και ξεκινάς να χρησιμοποιείς τα shimmery μολύβια ματιών σε χρυσές, bronze και γενικότερα γήινες αποχρώσεις. Αυτά τα χρώματα θα φωτίσουν περισσότερο το βλέμμα σου και θα δώσουν άμεσα το εφέ πιο μεγάλων ματιών.

 

Ένα ακόμα θετικό στοιχείο αυτού του trend είναι το γεγονός ότι ταιριάζει σχεδόν με όλα τα χρώματα, επομένως δεν σε δεσμεύει στο τι σκιά θα χρησιμοποιήσεις. Δεν χρειάζεται να αποκτήσεις καμία φοβερή τεχνική, απλά να βρεις την απόχρωση που θα αναδείξει καλύτερα το χρώμα των ματιών σου.

Δοκίμασε το MAC Eye Kohl, Powersurge για να δώσεις φως και να τονίσεις το κάτω περίγραμμα των ματιών σου.

Το 24/7 Glide-On Eye Pencil Waterproof, Hustle από την Urban Decay έχει metallic αποτέλεσμα και μεγάλη διάρκεια. Ιδανικό για να πετύχεις το brassy undereye makeup.


My tip:
Καλό είναι να επιλέγεις μαλακά μολύβια γι’ αυτή την περιοχή για να πετύχεις ένα πιο smooth αποτέλεσμα.