MAKEUP

Το μακιγιάζ από το fashion show D&G θα γίνει το αγαπημένο σου

Το σχεδιαστικό δίδυμο Dolce & Gabbana παρουσίασε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου την Ready-to-wear συλλογή του για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018 και όπως ήταν αναμενόμενο, για ακόμα μία φορά το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Εκτός όμως από τις πολυτελείς, περίτεχνες και sexy δημιουργίες που τραβούσαν την προσοχή, το θαυμασμό προκάλεσε και το μακιγιάζ που άφηνε το δικό του σημάδι, ολοκληρώνοντας τα looks με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η έμπνευση για τη συλλογή ήταν η Queen of Hearts κι έτσι τα ”γατίσια” μάτια και τα έντονα χείλη ήταν σχεδόν απαραίτητα για να αποδοθεί σωστά το όραμα των σχεδιαστών.

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

 

Η λαμπερή επιδερμίδα ήταν η βάση για να δημιουργήσουν αυτό το ιδιαίτερα θηλυκό και αισθησιακό beauty look. Το ρουζ άφηνε ένα ανεπαίσθητο χρώμα υγείας στα ζυγωματικά, ενώ απαραίτητη ήταν και η επιπλέον λάμψη, την οποία πέτυχαν με το The Illuminator (απόχρωση Eva 3).

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

 

Για το κομψό και ταυτόχρονα sexy eyeliner, χρησιμοποιήθηκε το νέο Emotioneyes High Definition Eyeliner Stylo στην απόχρωση Nero 1, ενώ γήινες αποχρώσες από τις Perfect Mono Eyeshadows έδιναν το χρώμα στα βλέφαρα. Φυσικά, χωρίς mascara (Passioneyes Mascara) το βλέμμα δεν θα ήταν το ίδιο. Αυτό όμως που έκανε το βλέμμα λαμπερό, χωρίς να χάσει τίποτα από την έντασή του, ήταν χάρη στο The Eyeliner, Gold 3, το οποίο εφαρμόστηκε στις εσωτερικές γωνίες. Ένα tip που καλό είναι να θυμάσαι όταν θες να πετύχεις αντίστοιχα eye makeup looks. Φυσικά, τα φρύδια σχηματίστηκαν έτσι ώστε να κάνουν πιο dramatic το look με το Emotioneyes Brow Powder Duo.

 

Όσο για τα χείλη, τα Classic Cream Lipsticks από τη συλλογή μακιγιάζ του οίκου είχαν όλες εκείνες τις αποχρώσεις που χρειάστηκαν για να αποδώσουν το απαιτούμενο ύφος. ‘Εντονα κόκκινα, αισθησιακά μπορντώ και διακριτικά ροζ ήταν τα χρώματα που είδαμε στο runway και θα δούμε σίγουρα και στα fall street looks.

Η αλήθεια είναι, ότι για ακόμα μία φορά, οι Dolce & Gabbana σου έδωσαν μία από τις πιο καλές ιδέες για ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ που εύκολα μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι.

Extra tip: Για να τονίσεις τα χείλη σου, τοποθέτησε πάνω από το τόξο των χειλιών σου μία μικρή δόση από το illuminator, όπως ακριβώς έγινε και στο μακιγιάζ των μοντέλων.