MAKEUP

Στο fashion show του Missoni θα δεις την επόμενη τάση στο eyeliner

Το μακιγιάζ έχει αρχίσει να παίρνει πιο pop ρυθμούς με το χρώμα να έχει την τιμητική του όχι μόνο στα χείλη αλλά και στα μάτια. Στο fashion show του Missoni στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, είδαμε μία πολύ ωραία και φρέσκια εκδοχή για το πώς να φορέσεις το χρωματιστό eyeliner.

Με το υπόλοιπο πρόσωπο να παραμένει καθαρό και να αποτελεί τον καμβά για να μπει το χρώμα στα μάτια και να γίνουν το επίκεντρο, η makeup artist Lynsey Alexander σου δίνει έναν ακόμα λόγο να ξανασκεφτείς το έντονο χρώμα ακόμα και τις παστέλ αποχρώσεις και να τις τολμήσεις για ένα fresh cat eye makeup.

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

Ο ιταλικός οίκος είναι γνωστός για τη χρήση των χρωμάτων στις δημιουργίες του και φέτος έχει φροντίσει να το χρησιμοποιήσει και στο μακιγιάζ με ένα πρωτότυπο τρόπο, καλώντας κι εσένα να βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ, Οι αποχρώσεις που σου προτείνουν είναι τόσες πολλές που θα βρεις πολύ εύκολα μία να ταιριάζει στο δικό σου χρώμα ματιών, να δένει με τα μαλλιά σου αλλά και με το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας σου.

A post shared by Couture Feast (@couturefeast) on

Αν θες να δοκιμάσεις κι εσύ το χρώμα στα μάτια σου, αλλά η πρόταση από το fashion show του Missoni σου φαίνεται υπερβολική, τότε μπορείς να κάνεις πιο λεπτή τη χρωματιστή γραμμή και ίσως να την αναμείξεις με μία peachy σκιά για να γίνει πιο ήπιο το χρωματικό αποτέλεσμα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/taylor_hill