MAKEUP

Shopping guide: Διάλεξε παλέτα σκιών ανάλογα με το χρώμα των ματιών σου

Ένα ακόμα θετικό στοιχείο του μακιγιάζ, εκτός του ότι μπορεί να σε μεταμορφώσει, είναι το γεγονός ότι μπορείς να το αντιμετωπίσεις σαν ένα δημιουργικό παιχνίδι χρωμάτων. Ειδικά αυτή τη σεζόν που οι τάσεις επιτρέπουν περισσότερο χρώμα, αυτό το παιχνίδι γίνεται όλο και πιο διασκεδαστικό και τα μάτια είναι ο κατάλληλος καμβάς για να δημιουργήσεις.

Το πρόβλημα που είμαι σίγουρη ότι θα σκεφτείς αμέσως είναι ότι δεν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να βάζει μπλε ή μπορντώ σκιά στα μάτια. Κι όμως μπορείς και οι παλέτες σκιών θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να διαλέξεις στη σωστή παλέτα, την κατάλληλη για το χρώμα των ματιών σου.

Κάνε μίξεις, χρησιμοποίησε άλλη στο καπάκι, άλλη στο τόξο κι άλλη στην εσωτερική γωνία. Το σημαντικό είναι να μη διστάσεις και να δοκιμάσεις και το αποτέλεσμα είναι πολύ πιθανό να σε δικαιώσει. Φυσικά τίποτα δεν είναι απόλυτο, αφού η κάθεμία έχει διαφορετικό γούστο. Επομένως, απλά πρέπει να κάνεις δοκιμές. Ωστόσο, αν θες μία μικρή κατέυθυνση θα τη βρεις σε αυτό εδώ το post.

Καστανά Μάτια

Urban Decay Naked3 Eyeshadow Palette

 

The Body Shop Down to Earth Eyeshadow Palette

Πράσινα Μάτια

MAC Burgundy x 9 Eye Shadow Palette

Max Factor Masterpiece Nude Palette 02 Golden Nudes

Μπλε μάτια

Yves Saint Laurent Couture Palette in Couleurs 03

Maybelline New York The Rock Nudes Eye Shadow Palette