GLITTER

Ο πιο έξυπνος τρόπος να καλύψεις τους μαύρους κύκλους

Οι μαύροι κύκλοι είναι ένα από τα πιο δύσκολα σημεία σχετικά με την περιποίηση και τη φροντίδα του προσώπου σου. Δεν είναι καθόλου εύκολο να τους εξαφανίσεις αλλά και η κάλυψή τους είναι ένα task για δυνατές παίκτριες. Η σωστή απόχρωση του concealer, η κατάλληλη υφή ακόμα και συνδυασμοί προϊόντων είναι μερικά από τα makeup tips που σε βοηθούν να καλύψεις τους ενοχλητικούς μαύρους κύκλους που κάνουν το βλέμμα σου να φαίνεται θαμπό και κουρασμένο.

Τα makeup trends σου προτείνουν μία πολύ λαμπερή και girly λύση για την κάλυψή τους και ονομάζεται glitter freckles. Το trend πιθανόν να το είδες από το πρόσφατο couture fashion show του Christian Dior και μάλλον θα το συναντήσεις ξανά.

A photo posted by Yahoo Style UK (@yahoostyleuk) on

 

Το Short Cuts, μία σελίδα στο facebook γεμάτη από tips για μακιγιάζ και μαλλιά, σου δείχνει πώς να το κάνεις μόνη σου.

How to:

– Ξεκινάς εφαρμόζοντας προσεκτικά το concealer κάτω από τα μάτια σου.

– Έπειτα, με ένα πινέλο για σκιά ή για concealer ή ακόμα και με το δάχτυλό σου, τοποθετείς προσεκτικά το glitter. Πρόσεχε το glitter που θα χρησιμοποιήσεις να μην είναι σε σκόνη αλλά με πιο χοντρούς κόκκους. Αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνει πολύ γρήγορα για να μην στεγνώσει το concealer και δεν κολλάει το glitter.

– Κάνε ταμποναριστές κινήσεις με τα ακροδάχτυλά σου για να κολλήσει καλά το glitter και είσαι έτοιμη.

 

Ίσως δεν είναι εύκολο να το υιοθετήσεις στην καθημερινότητά σου αλλά με μικρές παραλλαγές μπορείς να το δοκιμάσεις σε ένα βραδινό makeup look.