EYELINER

Κεφάλαιο eyeliner: Οι 7 διαφορετικές εκδοχές του

Εκτός από τα ''σωτήρια'' tips και τις πάμπολλες ώρες εξάσκησης μπροστά στον καθρέφτη, για να πετύχεις την πιο εντυπωσιακή γραμμή eyeliner χρειάζεται να έχεις και τους κατάλληλους συμμάχους (aka τα σωστά εργαλεία) στον αγώνα σου. Σε έναν αγώνα, που τα λάθη, οι μουτζούρες και οι αστοχίες είναι μέσα στο πρόγραμμα κάνοντάς σε πιο εφευρετική κάθε φορά. Αρκεί να θυμηθείς την πρώτη φορά που δοκίμασες να βάλεις eyeliner (γιατί η πρώτη φορά δεν ξεχνιέται).

Και κάπως έτσι, ολοένα και περισσότερα beauty brands μεγαλώνουν και εξελίσσουν τα ”οπλοστάσιά” τους δημιουργώντας προϊόντα που κάνουν ολοένα πιο εύκολη τη ζωή μας και φυσικά την επιχείρηση ”γατίσιο βλέμμα”, παιχνιδάκι. Από τα αγαπημένα υγρά eyeliners μέχρι και τα eyeliners pots ή stickers, παρακάτω θα δεις 7 διαφορετικούς τρόπους για να δημιουργήσεις τη ονειρεμένη γραμμή στα μάτια σου.

 

1)Υγρά eyeliner pens με εξαιρετικά λεπτή και εύκαμπτη μύτη που εγγυόνται ακριβή και εύκολη εφαρμογή χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

 

Kat Von D, Tatto Liner: Η υψηλή περιεκτικότητά του σε χρωστικές και η αδιάβροχη σύνθεσή του μεγάλης διάρκειας δε σβήνει και δεν τρέχει από τα μάτια. Αυτό που θα πρέπει να ξέρεις για το συγκεκριμένο eyeliner είναι πως το πινέλο εφαρμογής του αποτελείται από 325 τρίχες, που σου επιτρέπουν να σχεδιάζεις λεπτές αλλά και παχιές γραμμές. Για την ιστορία, το Tattoo Liner στην απόχρωση Trooper είναι το αγαπημένο της Kat Von D. Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

2) Υγρά eyeliners με πινελάκι για μοναδική ακρίβεια που διαρκεί.

A post shared by Inglot Greece (@inglotgreece) on

 

Inglot, Liquid Liner: Χάρη στις χρωστικές ουσίες υψηλής έντασης σε συνδυασμό με το πολύ λεπτό απλικατέρ, αυτό το υγρό eyeliner στεγνώνει στη στιγμή, εξασφαλίζοντας υψηλή ακρίβεια χωρίς να μουτζουρώνει!  Θα το βρεις στα καταστήματα Inglot.

3) Σε μορφή μαρκαδόρων αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα sexy, έντονο cat eye look.

Maybelline Master Graphic Eyeliner: Ο πιο σταθερός  μαρκαδόρος με τριγωνική, μαλακή μύτη δημιουργεί την τέλεια γωνία με μία κίνηση και με απόλυτη ακρίβεια. Η σύνθεσή του προσφέρει έντονο τελείωμα μακράς διάρκειας και είναι πανεύκολο στην εφαρμογή. Επαγγελματικό αποτελέσμα με λίγες μόνο κινήσεις! Τι λες, θα το δοκιμάσεις;

4) Kajal Μολύβια (aka τα μαλακά, σταθερά μολύβια-liners με μεγάλη διάρκεια).

 

Laura Mercier Kajal D’Orient Eye Liner: Ιδανικό για λεπτή γραμμή έως έντονο smoky look. Η ειδική σύνθεση kajal προσφέρει  απλή, άνετη εφαρμογή για να δώσεις στα βλέφαρά σου την ένταση που θέλεις,

5) Eyeliner pots με υφή τζελ που απλώνονται με το ειδικό πινελάκι.

A post shared by SHISEIDO (@shiseido) on

 

Shiseido, Inkstroke Eyeliner: Με τζελ αδιάβροχη σύνθεση που είναι εμπνευσμένη από την τέχνη της ιαπωνικής καλλιγραφίας και  διαρκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να αλλοιώνεται, αυτό το eyeliner απλώνεται με μια κίνηση, χρησιμοποιώντας το ειδικό πινέλο ακριβείας. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το εφαρμόσεις κατά μήκος των βλεφαρίδων σου, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία προς την εξωτερική και επιμένοντας στα σημεία ανάμεσα στις βλεφαρίδες.

6) Eyeliner Fingertips γιατί μπορείς να φορέσεις το eyeliner στα δάχτυλά σου.

Sephora, Eyeliner Fingertip: Σχεδιασμένο για όλες εμάς που το eyeliner σημαίνει σίγουρη αποτυχία. Σε μια επαναστατική συσκευασία, εγγυάται εύκολη σχεδίαση γραμμής. Ο τρόπος να το χρησιμοποιήσεις πανεύκολος: Τοποθέτησε το eyeliner στο δείκτη σου του χεριού σου (στην κοιλότητα που έχει η συσκευασία) , δίπλωσε τα υπόλοιπα δάχτυλά σου πάνω στη συσκευασία για να τη σταθεροποιήσεις και κρατώντας καλά το eyeliner με το χέρι (ή μάλλον με τα δάχτυλά σου), σχεδιάστε τη γραμμή με μία μόνο κίνηση. Θα το βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora σε αρκετές αποχρώσεις.

7)Eyeliner Stickers (aka αυτοκόλλητες γραμμές eyeliner):Είναι το επόμενο trend μετά τα tattoo! Ο λόγος για τα αυτοκόλλητα που μπορείς να φορέσεις στο πρόσωπο ή το σώμα σου και  θυμίζουν κόσμημα.

 

 Τα Bijoux Butterfly Single  από την Bijoux De Pele με σχέδιο πεταλούδας τοποθετούνται πανεύκολα στην επιδερμίδα σας και απογειώνουν κάθε σας εμφάνιση! Η διάρκειά τους φτάνει έως και τις τέσσερις μέρες χάρη στην αδιάβροχη κόλλα τους ενώ μπορείτε να τα τοποθετήσετε ξανά χρησιμοποιώντας κόλλα για βλεφαρίδες. Μπορείς να τα βρεις στο buyaboo.gr.

 

Τι λες; Ποιον τρόπο βολεύεσαι και προτιμάς;

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/Sephora