LIPSTICK

Η νέα συνεργασία του οίκου Balmain με brand καλλυντικών μας έχει ενθουσιάσει

Έχεις ξαναδεί συνεργασίες διάσημων οίκων μόδας με high street brands. Να σου θυμίσω την H&M, η οποία συνεχίζει ακόμα να βγάζει συλλογές σε συνεργασία με διάσημους οίκους μόδας και κάνει τις fashionistas σε όλο τον κόσμο να παραληρούν. Το νέο, όμως, που ανακοινώθηκε πρόσφατα δεν αφορά συνεργασία με high street brand ένδυσης αλλά καλλυντικών.

Ο διάσημος οίκος Balmain αφού έχει κάνει συνέργεια με την H&M, τώρα συνεργάζεται με τη L’Oréal Paris και δημιουργούν μία capsule lipstick collection, η οποία θα αποτελείται από 12 νέες αποχρώσεις, οι οποίες θα προέρχονται από 3 διαφορετικές χρωματικές οικογένειες. Πίσω φυσικά από την επιλογή κρύβεται ο Olivier Rousteing, επομένως όλες οι beauty και fashion addicts του πλανήτη περιμένουν με ανυπομονησία το αποτέλεσμα.

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing) on

 

Ωστόσο, μάλλον πρέπει να κάνουν υπομονή αφού η capsule lipstick collection θα είναι διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο του 2017 σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Αμερική.

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing) on

O Olivier Rousteing έχει ήδη γεμίσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες και σχόλια που αναφέρονται στη νέα συνεργασία #balmainxloreal.