MAKEUP

Δοκίμασα και σου προτείνω: Τόλμησε Glossy Eyes για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

Κάνοντας σκέψεις για το ποιο μακιγιάζ θα ήταν ιδανικό να δοκιμάσω για να σου προτείνω να κάνεις στο μακιγιάζ του ρεβεγιόν, πέρασαν πολλά από τα αγαπημένα trends του 2016. Δεν μπορούσα να αποφασίσω όπως καταλαβαίνεις.

Ζήτησα τη γνώμη της ειδικού και στο άκουσμα της λέξης glossy είχα πειστεί για το ποια θα ήταν η επίσημη πρότασή μου για το μακιγιάζ της Πρωτοχρονιάς. Η Μαρία λοιπόν, η οποία επιμελήθηκε το μακιγιάζ έδωσε την ιδέα αλλά και τα βήματα για να κάνεις κι εσύ μόνη σου στο σπίτι glossy eyes. Ένα dark αλλά εντυπωσιακό μακιγιάζ που μπορεί να συνοδεύσει το φόρεμα του ρεβεγιόν ή το androgynous look που ίσως επιλέξεις για τη βραδιά.

How to:

1. Αφού έχεις κάνει τη σωστή βάση στο πρόσωπό σου χωρίς να παραβλέψεις το concealer για να πετύχεις έναν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην περιοχή των ματιών και να καλύψεις τυχόν ατέλειες, απλώνεις ένα eye primer. Θα δημιουργήσει την κατάλληλη βάση για το μακιγιάζ καθώς επίσης θα βοηθήσει να μείνει σταθερό όλο το βράδυ.

Urban Decay Eyeshadow Primer Postion Anti-Aging

2. Με ένα μαλακό μαύρο μολύβι δημιουργείς το σχήμα του ματιού. Μην ξεχάσεις να το περάσεις και από τη γραμμή των κάτω βλεφάρων.

 

3. Στη συνέχεια με μία μαύρη ή γκρι σκούρα σκιά περνάς το καπάκι του ματιού και με ένα λεπτό πινέλο ξαναπερνάς τη γραμμή των κάτω βλεφάρων. (Ουσιαστικά δημιουργείς ένα smokey eye makeup look).

 

4. Σειρά έχει το ειδικό προϊόν που αφήνει την glossy υφή. Με ένα καθαρό πινέλο για σκιά το απλώνεις προσεκτικά σε όλο το βλέφαρο, προσέχοντας μην πασαλειφτείς. Για να το αποφύγεις, κράτα τα μάτια σου κλειστά για να του δώσεις λίγο χρόνο να στεγνώσει.

MAC Studio Eye Gloss

Το ίδιο αποτέλεσμα μπορείς να πετύχεις και με ένα διάφανο lip gloss, αν δεν έχεις διαθέσιμο το παραπάνω προϊόν.

5. Ολοκλήρωσε το eye makeup look με πολλές στρώσεις mascara.

 

Για τα χείλη επίλεξε ένα lipstick σε nude απόχρωση κι απέφυγε το έντονο ρουζ. Προτίμησε να βάλεις λίγο bronzer για χρώμα και για να τονίσεις τα ζυγωματικά σου.

Βάλε lip glloss σε nude-pink απόχρωση για να δώσεις λίγο χρώμα στα χείλη.

Ίσιωσε τα μαλλιά σου ή κάνε ένα chic & simple, low ponytail και είσαι έτοιμη για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!

 

Το μακιγιάζ επιμελήθηκε η makeup artist Μαρία Μαρούγκα

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson