MAKEUP

Bold lips: Πώς να κάνεις το πιο hot lip trend της σεζόν

Δεν χρειάζεται να σου συστήσω τα bold lips φαντάζομαι. Τα έντονα σκούρα lipsticks είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητα στο νεσεσέρ του φθινοπώρου και είμαι σίγουρη ότι έχεις ήδη μπει στον πειρασμό να δοκιμάσεις ένα σκούρο magenta ή ένα deep burgundy.

Το δύσκολο με αυτά τα χρώματα όμως είναι η εφαρμογή, καθώς απαιτεί προσεκτικές κινήσεις για να είναι άρτιο το αποτέλεσμα. Γι’ αυτό, βρήκα τον κατάλληλο άνθρωπο για να μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά για τα bold lips.

 

Συνάντησα λοιπόν τη Μάγδα Αναστασοπούλου, official makeup artist της Maybelline και της ζήτησα να μου δείξει πως να χρησιμοποιώ σωστά τα αγαπημένα μου σκούρα lipsticks. Προφανώς δεν αρκέστηκα μόνο στο how to και της άνοιξα συζήτηση για τάσεις, προτιμήσεις και συμβουλές που θα μάθεις παρακάτω.

Ποια είναι τα σωστά βήματα για να πετύχουμε τα τέλεια bold lips;

Ξεκινάμε να εφαρμόζουμε το σκούρο κραγιόν (colorsensational loaded bold nu887)  ξεκινώντας από το κέντρο των χειλιών προς τα έξω. Στη συνέχεια παίρνουμε ένα πινέλο για να φτιάξουμε το περίγραμμα των χειλιών.

Extra tip: Για τις αρχάριες των bold lips πριν την εφαρμογή να χρησιμοποιήσεις περίγραμμα χειλιών για να μην ξεφύγουν από τα όρια.

 

Πώς προετοιμάζουμε τα χείλη μας για να δείχνουν άψογα με ένα έντονο lipstick;

Πριν εφαρμόσουμε το κραγιόν πάντα πρέπει να ενυδατώνουμε πολύ καλά τα χείλη. Ξεκινάμε με το lip balm baby lips για να μας δώσει ενυδάτωση. Το αφήνουμε 10 λεπτά και το αφαιρούμε. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό, το κραγιόν θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια και θα απλωθεί πιο εύκολα.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό του Ladylike και της Maybelline για να κάνεις δικό σου το αγαπημένο στου χρώμα lipstick, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρεις στο τέλος.

Ποιες είναι οι 3 τάσεις στο μακιγιάζ που θα μας απασχολήσουν φέτος;

Μια τάση είναι το 60’s  look, δηλαδή έντονες βλεφαρίδες, είναι το it της εποχής. Έντονες διαχωρισμένες βλεφαρίδες όπως της Twiggy.

Στο πρόσωπο η hot τάση είναι το strobing. Λάμψη και φωτεινότητα στο πρόσωπο, στα  ματιά ακόμα και στα χείλη. Get glowing makeup!  

Στα χείλη η απόλυτη τάση είναι τα έντονα, σκούρα, αισθησιακά χείλη – προσωπικά λατρεύω το μωβ!

Τα 3 χρώματα για τα χείλη που πρέπει να δοκιμάσουμε αυτή τη σεζόν είναι…

Σκούρο μωβ όπως το colorsensational bold lips 887
Η ανοιχτή berry απόχρωση όπως το colorsensational bold lips 886 
Η nude hot απόχρωση colorsensational matte 932.

Μπορείς να μετατρέψεις τα matte χείλη σε metallic με μια μόνο κίνηση.

Η δική σου αγαπημένη τάση για τα χείλη φέτος είναι;

– Η δική μου αγαπημένη τάση είναι τα metallic lips, καθώς δίνει όγκο και έντονη λάμψη στα χείλη. Μπορείς να μετατρέψεις τα matte χείλη σε metallic με μια μόνο κίνηση. Βάζεις πάνω από το κραγιόν το master strobing stick nu 100.

”Strobing lips”

Μία συμβουλή για το καθημερινό μακιγιάζ της σύγχρονης γυναίκας; Τι πρέπει να έχει πάντα στο νεσεσέρ του γραφείου της;

– Μάσκαρα οπωσδήποτε, μια bb cream για ενυδάτωση αλλά και κάλυψη και φυσικά must have το αγαπημένο κραγιόν!

Τα προϊόντα που αναφέρθηκαν είναι:

A video posted by Ladylikegr (@ladylike.gr) on

#loadedbolds #beaboss

Αν θες να είσαι από τις 5 τυχερές που θα κερδίσουν το αγαπημένο τους Maybelline bold lipstick (886 ή 887, διαλέγεις εσύ!- τότε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.