JENNIFER LOPEZ

Η Jennifer Lopez ετοιμάζει τη δική της σειρά καλλυντικών

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Μετά τη Rihanna και την Kim Kardashian , η Jennifer Lopez ανήκει σε αυτή την κατηγορία γυναικών που α) έχουν ακόμη πιο λαμπερή επιδερμίδα όσο περνούν τα χρόνια (#ψαχνουμετοπως) και β) αγαπάμε- λατρεύουμε- τρελαινόμαστε για τις έντονες λάμψεις στα ζυγωματικά τους (ξεκάθαρα #highlightergoals). Κι όπως καταλαβαίνεις, όταν διαβάσαμε στο περιοδικό Allure πως υπάρχουν βάσιμες υποψίες οτι η JLo ετοιμάζει τη δική της σειρά καλλυντικών δεν μπορούσαμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια (aka να μη σου μεταφέρουμε την είδηση asap).

Όλα ξεκίνησαν όταν ο προσωπικός makeup artist της Jennifer, Scott Barnes, πόσταρε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία με το look της από τη δεύτερη σεζόν του World of Dance. Με τη χαρακτηριστική έντονη δόση λάμψης και το ροδακινί bronzer στα ζυγωματικά, μολύβι κάτω από τα μάτια και τα μαλλιά της πιασμένα της σε ένα ατημέλητο top knot δια χειρός Chris Appleton, η τραγουδίστρια ήταν εντυπωσιακή για ακόμη μία φορά. Μέχρι εδώ καμία υποψία.

A post shared by Scott Barnes (@scottbarnes68) on

 

Οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν τη στιγμή που ο makeup artist απάντησε σε ένα σχόλιο fan που τον ρωτούσε για το bronzer που φορούσε η star. «Χρησιμοποίησα ένα bronzer που έκανε η Jlo και είναι εκπληκτικό! Shhh». Φυσικά και το «Shhh» του Scott θα έμενε κρυφό.

A post shared by TRENDMOOD (@trendmood1) on

 

Jennifer, αν μας ακούς ή μας διαβάζεις ή μας αφουγκράζεσαι εν πάση περιπτώσει, είμαστε μαζί σου και θέλουμε τα καλλυντικά σου.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Chris Pizzello/Invision/AP