ΔΕΡΜΑ

Λαμπερή επιδερμίδα όλο το χειμώνα με 3 κινήσεις

Ο χειμώνας είναι η εποχή όπου η επιδερμίδα σου χρειάζεται την μεγαλύτερη προσοχή και περισσότερη φροντίδα. Ο κρύος αέρας και οι χαμηλές θερμοκρασίες αφυδατώνουν την επιδερμίδα και δημιουργούν τραχιές επιφάνειες στο πρόσωπο. Φυσικά δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις ή ακόμα και να αντιμετωπίσεις. Με τα κατάλληλα προϊόντα και τις σωστές κινήσεις το πρόσωπό σου θα είναι λαμπερό και πολύ καλά ενυδατωμένο ακόμα και το χειμώνα.

Πρόσωπο & κρύος αέρας

Χρησιμοποίησε ένα καθαριστικό λάδι που δεν θα αφυδατώνει την επιδερμίδα και δεν αφαιρεί τα φυσικά έλαιά της. Αφού καθαρίσεις καλά την επιδερμίδα σου ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

Bobbi To Go Soothing Cleansing Oil, Bobbi Borwn: Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αφήνει την επιδερμίδα απαλή και καθαρή.

Ξηρά & σκασμένα χείλη

Προφανώς και χρειάζεσαι ένα καλό lip balm αλλά παίζει ρόλο και το κραγιόν που χρησιμοποιείς. Μπορεί να λατρεύεις τα ματ κραγιόν –και καλά κάνεις αφού είναι ένα από τα μεγαλύτερα makeup trends- αλλά καλύτερα να τα αφήσεις λίγο στην άκρη και να δοκιμάσεις ένα ενυδατικό lipstick που θα φροντίζει και θα δίνει χρώμα στα χείλη σου.

Lancôme L’Absolu Rouge Hydrating Shaping Lip Color για χείλη ενυδατωμένα απαλά και με μεγάλη γκάμα αποχρώσεων για να διαλέξεις.

Ξηρή ατμόσφαιρα

Το πρόσωπό σου έχει ανάγκη από βαθιά και πλούσια ενυδάτωση. Εκτός από την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθείς καλό είναι να δοκιμάσεις μία ενυδατική μάσκα το βράδυ που θα δώσει στην επιδερμίδα σου ό,τι χρειάζεται για να παραμείνει λαμπερή και απαλή.

Δοκίμασε την Ibuki Sleeping Mask της Shiseido για επιδερμίδα καλά ενυδατωμένη και λαμπερή.