MAKEUP

Η Lily Collins με το πιο καλοκαιρινό eye makeup

Η Lily Collins επενδύει συχνά στα χείλη της όσον αφορά στο μακιγιάζ, αφού σίγουρα θα την θυμάσαι με scarlet red, με σκούρο μωβ ή με φούξια κραγιόν. Ωστόσο, πρόσφατα ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα υπέροχο μακιγιάζ. Είχε όλα τα χαρακτηριστικά που θες από το καλοκαιρινό σου μακιγιάζ και πιθανότητα θα μπεις στον πειρασμό να το δοκιμάσεις.

‘Sunshine eyes” ήταν το σχόλιο της Collins κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε με ένα glow makeup look. Το βλέμμα φυσικά κέντριζαν τα μάτια της και η χρυσή απόχρωση της σκιάς που είχε επιλέξει. Μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό αυτό το χρυσό για τα μάτια όταν το βλέπεις στις συσκευασίες αλλά μαζί με το bronzer σου και λίγο mascara μπορεί πραγματικά να σου δώσει ένα λαμπερό, δροσερό και καθόλου υπερβολικό μακιγιάζ για τα μάτια σου αυτό το καλοκαίρι.

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins) on

 

Άσε για λίγο της earthy, shimmery αποχρώσεις και δοκίμασε το χρυσό για τα μάτια σου. Αν σου φαίνεται έντονο ανάμειξέ το με μία σκιά σε rose-gold απόχρωση για πιο ήπιο αποτέλεσμα. Κι αν αναρωτιέσαι που θα βρεις τέτοια σκιά ρίξε εδώ μία ματιά για να κάνεις την αρχή στην αναζήτηση.

YSL Couture Mono Eyeshadow 06 Argane

MAC Eyeshadow Amber Lights

Tom Ford Cream & Eye Color Sun Worship